Mirna Reynolds Dobra karma

'Prej ali slej bo zelo premožna,' o slovenski ...

vinjeta Svet24.si

Kako do brezplačne vinjete?

jankovic makarovic bobo Reporter.si

Dom Jankovićevih privilegirancev: ljubljanski ...

andrej-baković Svet24.si

Andrej iz Ljubljane je covid-19 izkusil na lastni ...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Minister Cigler-Kralj denar za ranljive dal ...

rok kunaver natalija gros 6 Njena.si

Natalija Gros in Rok Kunaver objavila redko skupno...

POLKAHOLIKI (SOBICA)-67 Njena.si

Navihano razpoložen Matic iz Polkaholikov

Magazin

LeBron James s polnimi usti hvale na račun Luke Dončića: Je eden od mojih najljubših igralcev v ligi NBA

Deli na:
LeBron James s polnimi usti hvale na račun Luke Dončića: Je eden od mojih najljubših igralcev v ligi NBA

LeBron James in Luka Dončić - Foto: Reuters

Največji zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA in MVP letošnjega finala LeBron James je z izbranimi besedami govoril o slovenskem čudežnem dečku Luki Dončiću. Priznal je, da je nameraval ustvariti lastno serijo Nikejevih športnih copat prav z Luko Dončićem.

Član zmagovalne zasedbe LA Lakers je v pogovorni oddaji Road Trippin povedal, da je želel, da bi bil prav slovenski zvezdnik prvi igralec, ki bi podpisal za njegov Team LeBron, serijo športnih copat znamke Nike. Kot je znano, je Dončić raje izbral bolj uveljavljeno serijo Jordan, ki mu bo v prihodnjih petih letih prinesla 100 milijonov dolarjev.

"Ko je bil Luka v pogajanjih, je nosil različno obutev. Prav tedaj sem jaz začel pogovore z Nikejem, da bi naredili serijo izdelkov Team LeBron in želel sem, da bi bil Luka moj prvi veliki zvezdnik, ki bo nosil mojo obutev. Mislim, da ljudje pri podjetju niso bili pripravljeni na ta korak," je uvodoma dejal James in nadaljeval: "Mislim, da Luka sploh ni vedel za moje zamisli in želje. No, zdaj ve."

Nato je štirikratni prvak lige, štirikratni MVP finala in rednega dela ter udeleženec šestnajstih tekem zvezdnikov dodal: "Luka je trenutno eden od mojih najljubših igralcev v ligi NBA. Obožujem njegovo igro. Zanj je na prvem mestu ekipa, soigralci, a če ga izzoveš, bo tudi sam dosegal koše. Igra z veseljem."

"Vem, da me bo ta neuspeh še nekaj časa preganjal. Hotel sem, da postane moj glavni obraz znamke, saj mi je zelo všeč, kaj predstavlja. Všeč mi je prav vse pri njem, tako na igrišču kot izven njega," je dodal James.

Loading...