testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Sem nekakšen selektor v kuhinji z velikim številom sodelavcev

Deli na:
Sem nekakšen selektor v kuhinji z velikim številom sodelavcev

Foto: Pop Tv

Luka Jezeršek, chef in sodnik v MasterChefu

Vsi smo se izobraževali za gostinske poklice, za kuharje in natakarje. Martin, ki je najmlajši, je direktor, jaz sem zadolžen za kuhinjo, Jure za prodajo in marketing, najstarejši Rok pa je presedlal na tehnično področje. Imamo delo, ki nam leži. Jaz se dobro počutim v kuhinji.

Zase morda ne bom rekel, da sem virtuoz, svoje delovno mesto bolj povezujem s tem, da sem nekakšen selektor v kuhinji z velikim številom sodelavcev. Trenutno imamo na več lokacijah med 30 in 35 kuharjev, seveda odvisno od sezone. Glavna sezona se zdaj začenja in traja do novega leta. Med sodelavci imam ustvarjalce, drugi so bolj organizatorji, tretji izvajalci in tako naprej.

Po naravi sem zelo sistematičen in logičen, kar je v tem poslu dobro. Kajti ko imaš enkrat pod seboj tako velik sistem, ti ne preostane drugega, kot da začneš delati zelo sistemsko in organizirano. To je edina rešitev, da lahko preživiš ti in da sodelavci zdržijo ob tebi.

INTERVJU V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24