kdo prvi prihiti na pomoc Svet24.si

Med službo na intervencijo? Dolenjski delodajalci...

2_Pero Lovšin Svet24.si

»Naše dobre volje naj se nalezeta tudi politika ...

ženska Dobra karma

Popolna energijska napoved od 19. do 25. 10. 2019

Festival že tradicionalno gosti Zemono Svet24.si

Kdo so sodobni slovenski graščaki in kako ...

colja1 Odkrito.si

Ženske, pogovarjajmo se o spolnosti!

borut4 Njena.si

Borut priznava: 'Maščevanje je uspelo'

ALEŠOVA POT Njena.si

Aleš po operaciji kože pravi suhec

Izjava dneva

Sem nekakšen selektor v kuhinji z velikim številom sodelavcev

Deli na:
Sem nekakšen selektor v kuhinji z velikim številom sodelavcev

Foto: Pop Tv

Luka Jezeršek, chef in sodnik v MasterChefu

Vsi smo se izobraževali za gostinske poklice, za kuharje in natakarje. Martin, ki je najmlajši, je direktor, jaz sem zadolžen za kuhinjo, Jure za prodajo in marketing, najstarejši Rok pa je presedlal na tehnično področje. Imamo delo, ki nam leži. Jaz se dobro počutim v kuhinji.

Zase morda ne bom rekel, da sem virtuoz, svoje delovno mesto bolj povezujem s tem, da sem nekakšen selektor v kuhinji z velikim številom sodelavcev. Trenutno imamo na več lokacijah med 30 in 35 kuharjev, seveda odvisno od sezone. Glavna sezona se zdaj začenja in traja do novega leta. Med sodelavci imam ustvarjalce, drugi so bolj organizatorji, tretji izvajalci in tako naprej.

Po naravi sem zelo sistematičen in logičen, kar je v tem poslu dobro. Kajti ko imaš enkrat pod seboj tako velik sistem, ti ne preostane drugega, kot da začneš delati zelo sistemsko in organizirano. To je edina rešitev, da lahko preživiš ti in da sodelavci zdržijo ob tebi.

INTERVJU V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...