premk1 Svet24.si

Francki se mož oglaša z drugega sveta

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

sds, janez janša, Necenzurirano

Demontaža druge republike #kolumna

golob jansa bobo Reporter.si

Kako Janša Goloba blati pred Evropo - in kako ...

imgonline-com-ua-twotoone-49R0E54WwN2Z3bU Ekipa24.si

To lahko samo Hojs! Odziv na epsko zmago nad ...

mr-bean, rowan-atkinson, blackadder, johnny-english Odkrito.si

Rowan Atkinson proti čebeli

doncic-cuban Ekipa24.si

Nor prizor iz Cubanove pisarne: Gledal Dončića, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kenijski odvetnik ponuja 150 glav živine za roko Obamove hčere Malie

Deli na:
Kenijski odvetnik ponuja 150 glav živine za roko Obamove hčere Malie

Foto: Reuters

Kenijski odvetnik je ameriškemu predsedniku Baracku Obami ponudil 50 krav in izbor druge živine v zameno za roko predsednikove 16-letne hčere Malie, da bi tako uresničil svoje sanje o poroki s "prvo hčerjo".

Felix Kiprono je za kenijski časnik The Nairobian zatrdil, da je za poroko z Malio pripravljen plačati 50 krav, 70 ovc in 30 koz. Za Malio se je začel zanimati leta 2008, ko se je Obama potegoval za prvi predsedniški mandat, njegova hči pa je bila stara samo deset let.

"Od takrat nisem bil v zvezi z nikomer in obljubljam, da ji bom zvest. Željo sem delil s svojo družino, ki je pripravljena povišati ceno za nevesto," je povedal.

Kiprono namerava svojo ponudbo predstaviti Obami, ko bo ta julija v Kenijo prišel na svoj prvi uradni obisk. Odvetnik upa, da bo Obama v Kenijo takrat pripeljal svojo hčer. V Keniji se je sicer rodil Obamov oče, na zahodu države pa še vedno živi predsednikova babica po očetovi strani, ki je stara več kot 90 let.

Mlad odvetnik, katerega natančna starost ni bila razkrita, je dejal, da je že naredil načrt, kako bo Malio zaprosil za roko. To bo storil na vrhu hriba blizu njegove vasi. Na poroki pa bo namesto šampanjca v potokih teklo tradicionalno kenijsko mleko mursik.