Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Raiven, polfinalni večer, Evrovizija 2 Njena.si

Evrovizija: Raiven se je uvrstila v finale ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Moški na Floridi ubil hčer in šest vnukov

Deli na:
Moški na Floridi ubil hčer in šest vnukov

Na Floridi se je v četrtek zgodila grozljiva družinska tragedija, v kateri je moški ubil svojo hčer in šest vnukov, najmlajši med njimi je bil star komaj tri mesece. Na koncu je sodil še sebi.

"Česa takšnega še nisem videl," je pripovedoval vidno pretreseni lokalni šerif Robert Schultz. "To okrožje, ta skupnost bo opustošena zaradi tega. To je majhno okrožje, tukaj smo vsi družina," je dodal.

Storilec, 51-letni Don Charles Spirit je poklical nujno številko in povedal, da bo nekaj naredil sebi in drugim. Ko so policisti prišli do njegovega doma v kraju Bell, so bili njegova hči in šest vnukov, najstarejši je imel deset let, mrtvi, je sporočila policija. Storilec naj bi se ubil, ko je bila policija že tam.

Družino so tragedije spremljale že v preteklosti. Spirit je leta 2001 med lovom v glavo ustrelil svojega devetletnega sina, ki je bil na mestu mrtev. Preiskovalci so ugotovili, da je šlo za nesrečen dogodek, ki se je zgodil, ko je Spirit čistil svojo puško.

Četrtkova tragedija bo verjetno znova razvnela razpravo o pravici do orožja v ZDA, kjer je bilo leta 2011 s strelnim orožjem ubitih 11.000 ljudi.