Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kdo je lastnik najbolj luksuzne vile v Kranjski Gori

Deli na:
Kdo je lastnik najbolj luksuzne vile v Kranjski Gori

Vila Pavlina stoji tik ob smučišču v Kranjski Gori. - Foto: Primož Lavre

V želji pokazati turistom, ki prihajajo v Kranjsko Goro, da v Sloveniji v ničemer ne zaostajamo za znanimi smučarskimi središči v drugih državah, so se v družbi Ilirika odločili za velikopotezen izziv. Uresničen je bil z izgradnjo Vile Pavlina tik ob smučišču v Kranjski Gori in tako že v letošnji sezoni pričakujejo prve goste.

Pri ustvarjanju Vile Pavlina je vse od začetka sodeloval Igor Štemberger, predsednik uprave družbe Ilirika. Za ta izjemno zanimiv in poseben projekt, ki naj bi doprinesel k večji skladnosti Kranjske Gore v prihodnje, mu je uspelo izbrati in pridobiti zelo uigrano in projektu predano skupino izvajalcev, obrtnikov in umetnikov.

Poleg dvanajstih apartmajev, kjer želijo nuditi gostom več zasebnosti, je v vili s podzemno garažo tudi spa, džakuzi in fitnes, v kletnem delu je tudi kuhinja za pripravo zajtrkov, prenesenih v apartmaje gostov.

Kaj vse je rdeča nit vile, ki jo krasijo zanimivi, starinski predmeti, prineseni iz gorskih krajev in postojank? Kako gosti izvedo, kako se je prostor, kamor so prišli, doživljalo skozi čas in turizem?

Kateri naravni gradbeni materiali so bili uporabljeni pri gradnji in v čem Vila Pavlina izstopa v primerjavi z drugimi turističnimi objekti v Kranjski Gori?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24