markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

2eva luna nejc Njena.si

Kmetija: Nejc in Eva Luna se imata po šovu še ...

zoga rokokmet Ekipa24.si

Celjski klub osupnil javnost, izstopil iz prve ...

Magazin

Katere kriptovalute kupiti v letu 2024 - Najboljše napovedi

Deli na:
Katere kriptovalute kupiti v letu 2024  - Najboljše napovedi

Številni vlagatelji v kriptovalute kupujejo špekulativno premoženje v upanju, da bodo izkoristili hype okoli kovanca. Izbira najbolj donosne kriptovalute za vlaganje poveča vlagateljeve možnosti za zaslužek.

Najbolj donosne kriptovalute imajo zgodovino zagotavljanja donosov, v nadaljevanju predstavimo kovance, ki imajo potencial za visok donos v letu 2024.

Analiza najbolj donosne kriptovalute za nakup

Glede na raziskave so to najboljše kriptovalute za vlaganje, ki jih lahko kupite zdaj, da bi v prihodnosti ustvarili največji potencialni dobiček, saj imajo eno ali več sestavin, ki jih imajo najuspešnejše kriptovalute.

1. PlayDoge – Najbolj dobičkonosni P2E Meme Coin, pridobite 238% nagrade za staking

Za najbolj donosen kovanec leta 2024 smo izbrali PlayDoge ($PLAY) zaradi možnosti zaslužka v igralnem okolju P2E (play-to-earn). Poleg tega ta kovanec imetnikom žetonov omogoča, da prek mehanizma stakinga zaslužijo pasivni dohodek.

PlayDoge ni le še en meme kovanec na temo Doge, temveč želi s svojo mobilno spremljevalno igro P2E Doge ponuditi resnično uporabnost. PlayDoge gradi 8-bitno pustolovsko igro na temo 90. let, v kateri bo Doge nastopal kot virtualni lik.

Igralci si nagrade v igri prislužijo z bojem z drugimi nasprotniki v mini igrah. Sčasoma zberete točke HP, najboljši pa so nagrajeni z žetoni $PLAY. To je tudi donosna naložba za dolgoročne vlagatelje, ki lahko vložijo žetone v pametno pogodbo.

V času pisanja članka PlayDoge ponuja 238-odstotni letni donos za vložek $PLAY na svojem mehanizmu za staking. Od skupne ponudbe 9,4 milijarde žetonov bo 6 % razdeljenih kot nagrada za staking. Še 50 % zaloge žetonov je trenutno na voljo v predprodaji.

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. WienerAI – Novi meme kovanec ponuja bot za trgovanje z umetno inteligenco in 200-odstotni donos

Naslednja kriptovaluta na našem seznamu je $WAI, lastni žeton WienerAI. Ta novi memi kovanec ponuja uporabnost prek svojega prihajajočega bota za trgovanje s kriptovalutami.

Imetniki žetona $WAI bodo lahko dostopali do trgovalnih signalov in predlogov trgovalnega bota WienerAI. Trgovalni bot bo deloval s pomočjo umetne inteligence, za pregledovanje trgov kriptovalut pa bo uporabljal napovedno analizo. Za ustrezno analizo trgov bo WienerAI preučil tudi zgodovinske podatke o cenah in spremljal gibanje cen v realnem času.

Ta začetnikom prijazen robot bo ponudil takojšnje signale za trgovanje in trgovcem pomagal, da ostanejo pred gibanji na trgu. Zato imate priložnost za potencialno donosne naložbe v različne žetone. Poleg tega lahko domači žeton tudi posedujete za pridobivanje pasivnega dohodka.

Z mehanizmom za vlaganje lahko imetniki žetona $WAI zaklenejo svoja imetja in začnejo ustvarjati letni donos. V času pisanja tega članka lahko s stakingom žetona $WAI dosežete 200-odstotni letni donos. Od skupne ponudbe 69 milijard bo 20 % ponujenih kot nagrada za staking.

Obiščite predprodajo WienerAI

3. Sealana – Meme kovanec na Solani je v predprodaji zbral že več kot 4 milijone dolarjev

Naslednja donosna kriptovaluta na našem seznamu je Sealana ($SEAL). To je nov meme kovanec, ki od začetka predprodaje strmo narašča. V samo nekaj mesecih je bilo v predprodaji zbranih več kot 4 milijone dolarjev.

Na glavni ilustraciji Sealane je upodobljen len in predebel ameriški rdeči tjulenj. Zgodba tega projekta spremlja pot tjulnja, ki trguje s kriptovalutami, saj upa, da se bo preselil iz mamine kleti. Projekt Sealana je namenjen vsem tistim vlagateljem, ki so pripravljeni tvegati in želijo ustvariti velike donose na področju kriptovalut.

V zadnjem času so meme kovanci, kot sta Popcat in Solama, ki temeljijo na Solani, ponujali velike donose. Sealana želi narediti podoben učinek na trgu. Ker je žeton $SEAL še vedno na voljo za nakup v predprodaji, lahko zgodnji vlagatelji kupijo žetone, preden se uvrsti na borze kriptovalut.

Obiščite predprodajo Sealana

4. Base Dawgz – Večverižni memecoin je v enem tednu zbral 1 milijon dolarjev

Base Dawgz ($DAWGZ) bi lahko bil eden od najbolj donosnih kriptovalut za nakup v letu 2024. To pa zato, ker sledi memu Doge in je v enem tednu od začetka predprodaje zbral že več kot 1 milijon dolarjev.

Zahvaljujoč svojim sposobnostim preskakovanja baz se $DAWGZ nemoteno giblje med verigami blokov, kar vlagateljem na Bazi, Solani, Ethereumu, Binanceu in Avalanchu omogoča nakup žetona. Glede na to, da se Solana, Base in Ethereum že ponašajo z močnimi skupnostmi meme kovancev, bi lahko bila razpoložljivost $DAWGZ na teh verigah blokov velika pridobitev za ceno žetona.

Base Dawgz za pritegnitev pozornosti več vlagateljev in povečanje skupnosti uporablja mehaniko delitev na zaslužek. Uporabniki, ki povežejo svoj račun X ter delijo meme in sorodno vsebino $DAWGZ, prejmejo točke, ki jih je mogoče zamenjati za žetone $DAWGZ.

Poleg tega bodo uporabniki, ki bodo napotili druge vlagatelje, zaslužili 10 % vloženega zneska v USDT. To bi lahko bil odličen način za pridobivanje nagrad ob deljenju svojega najljubšega kovanca za meme.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. 99Bitcoins – Kripto Learn2Earn omogoča dostop do ekskluzivnih modulov usposabljanja

99Bitcoins je spletna platforma za izobraževanje o kriptovalutah, ki je začela delovati leta 2013. Pred kratkim je 99Bitcoins sprejel standard žetona BRC-20, da bi se razvil v izobraževalno platformo "learn-to-earn".

99BTC dolarjev, izvorni žeton, uporabnikom omogoča dostop do ekskluzivnih izobraževalnih modulov, skupin VIP in številnih nagrad. Na 99Bitcoins se lahko vključite v interaktivne module, ki izboljšujejo njihovo razumevanje kriptografskega prostora.

Za dokončanje modulov in kvizov 99Bitcoins uporabnike nagradi z žetoni $99BTC. Z žetoni 99BTC imetniki žetonov dobijo dostop do ekskluzivnih tečajev usposabljanja in prejemajo signale za trgovanje. 99Bitcoins ponuja tudi dostop do svojih klepetalnic VIP, kjer se lahko uporabniki povežejo.

Donosna kriptovaluta, 99BTC, ki jo je mogoče staviti na pametno pogodbo, ustvarja visok letni donos. V času pisanja članka je letni donos znašal več kot 1 000 %. Od zaloge 99 milijard žetonov je 15 % žetonov razdeljenih za tekočo predprodajo.

Do zdaj je 99Bitcoins v predprodaji zbral več kot 1,6 milijona dolarjev.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Katera je najboljša kriptovaluta za nakup v 2024?

Preden se naučite, kako trgovati s kriptovalutami za dobiček, morajo vlagatelji prepoznati nestalna sredstva. Ta sredstva bodo vlagateljem najverjetneje prinesla največje dobičke. Čeprav so najbolj donosne kriptovalute za nakup običajno kovanci z največjo tržno kapitalizacijo, smo našli nekaj takih, ki so trenutno v predprodaji.

Ena od trenutno najbolj donosnih kriptovalut je kriptovaluta PlayDoge ($PLAY). To je igra za zaslužek, ki temelji na mobilni bazi spremljevalne igre Doge. PlayDoge združuje dve trendovski kriptografski niši - meme kovance Doge in kovance play-to-earn. Igralci v igri PlayDoge lahko v igrah P2E osvojijo nagrade v igri in stavijo svoje žetone ter tako ustvarjajo pasivni dohodek.

Obiščite predprodajo PlayDoge