Kuharski mojster Janez Bratovž prodaja izdelke prek spletnega naslova jb-slo.com skupaj z ženo Emo in sinom Tomažem. Katere jedi je za tednik Reporter predlagal med prazniki? Od kod je prinesel recept za jetrni parfait in katere sestavine je uporabil? Odločite se, lahko ga poskusite narediti sami ali naročite po zmerni ceni v njegovi spletni trgovini. In kako se chef Bratovž loti priprave goveje ali telečje omake? Katere jedi lahko prek spleta naročijo vegani in vegetarijanci?
V spletni trgovini »iz špajze Hiše Franko« ponuja izdelke tudi vrhunska kulinarična mojstrica Ana Roš. Katere njene izdelke s prodajnih polic trgovske verige Tuš smo poskusili? Kaj odlikuje njene izdelke in kako hitro jih lahko pripravimo sami? Kateri so primerni za vegane in za praznično pogostitev?
Kuharski mojster Tomaž Kavčič ponuja izdelke visoke kvalitete v spletni trgovini Zemono+. Za božične praznike je povsem pošel po njegovi zamisli spečen panettone s kandiranimi oljkami in brinjem. Med kuharskimi mojstri izstopata še brata David in Gregor Vračko, ki sta bila povabljena k sodelovanju priprave namaza za Argeto Exclusive. Pašteta Davida Vračka s pegatko z jurčki in s tartufi je primerna za predjed, kreacijo chefa Gregorja Vračka, pri kateri je uporabil teletino z lipom in medom, pa lahko uporabite celo za sladico.
VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24