vročina, moški, park Svet24.si

Po ohladitvi nas čaka prvi vročinski val

robert tomazin Svet24.si

Janševi politični nastavljenci že izgubljajo ...

piarovci lobisti-2 Necenzurirano

To so zmagovalci Janševega pohoda na medije in ...

branko grims Reporter.si

Sramota, kaj počne Branko Grims: na twitterju ...

doncic Ekipa24.si

Auč, naravnost v ... Curry Dončiću pokazal, ...

milan-gačanovič---gacho Njena.si

Bo Gacho boter Hajdinemu in Anžetovemu otroku?

cristiano georgina 22 Ekipa24.si

Uh, kako je seksi! Ronaldova zaročenka po smrti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kaj obleči na najdaljšo noč v letu

Deli na:
Kaj obleči na najdaljšo noč v letu

Pred nami je najdaljša noč v letu. Po tem, ko smo lansko večinoma preživeli v trenirkah, bo letos, kot kaže, le nekoliko drugače. Končno se vračajo glamurozne in bleščeče oprave.

Zadnja noč v letu je zagotovo nekaj posebnega. Je večer, na katerega se večina pripravlja tedne vnaprej, saj si vsi želimo, da bi potekal popolno. Pri tem poskrbimo za vse detajle in sem zagotovo spadajo tudi oblačila. Ja, najdaljša noč v letu je odličen izgovor za dvoje – za novo obleko in za pretiravanje. Pretiravanje z glamuroznostjo ter bleščicami. Poskusite nekaj novega, eksperimentirajte in pustite domišljiji prosto pot.

A vendar, ker je letošnja zima, zima v pravem pomenu besede, bo mrzlo verjetno tudi na novoletni večer, zato je pomembno, da niste samo modne, ampak da vam je tudi prijetno toplo. Obujte čevlje z debelejšim podplatom, v torbico pa stlačite še kakšen pleten šal, rokavice in pulover. Ob tem nikar ne pozabite preveriti ponudbe v Lidl Slovenija katalog.

Mala črna oblekica, bleščica ali praznična rdeča?


Mala črna obleka je vedno prava izbira. Kultna klasika, za katero je Coco Chanel pred več kot stol leti dejala, da bi jo v omari morala imeti prav vsaka ženska. Je garancija za glamur, zato je odlična izbira tudi za najdaljšo noč v letu. Le, da jo tokrat osvežite z dodatki, kot so srebrn nakit, bleščice, lasni dodatki … Zgrešile ne boste niti z bleščicami. Da je res tako, pričajo police v trgovinah, kjer ne manjka hlač, majic in oblekic z bleščicami. Nikar se ne omejujte, a ob tem vseeno pazite, da na koncu ne boste izgledale kot novoletna jelka. Predlagamo, da jih kombinirate s kakšnimi enobarvnimi dodatki oziroma bolj nevtralnimi kosi.

Prazničnega časa, ki je pred nami, nobena barva ne ponazarja bolje, kot rdeča. Če jo boš izbrala boš zagotovo zvezda zabave. Pri tem pazi, da ne pretiravaš z ostalimi stvarmi, kot so dodatki ali make up. Ta naj bo nežen in v naravnih odtenkih. Ne pozabi pa niti na ostale praznične barve, kot so bela, temno zelena ali pa zlata.

Z vsemi temi kosi in kombinacijami zagotovo ne boste zgrešile, lahko pa poskusite tudi kaj bolj drznega in morda posežete po kakšni oprijeti obleki, ki bo poudarila vaše obline ali pa izberete kombinezon zanimivih barv.

Možnosti je res precej in izberite tisto, v kateri se boste počutile prijetno in udobno.