900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Johnny Depp v filmu o umorih raperjev

Deli na:
Johnny Depp v filmu o umorih raperjev

Foto: Arhiv Reporterja

Hollywoodski igralec Johnny Depp bo zaigral v filmu Labyrinth, ki se bo osredotočil na umora vodilnih raperjev zahodne in vzhodne obale v 90. letih minulega stoletja Tupaca in Notoriousa B.I.G. Prevzel bo vlogo losangeleškega detektiva Russella Poolea, ki je preiskoval še danes nerešen umor slednjega.

Po več mesecih preiskave je bil Poole prepričan, da je bila v umor Notoriousa B.I.G., ki je umrl v Los Angelesu v nepojasnjenih okoliščinah, vpletena losangeleška policije. Glasbenikova mati je na podlagi njegove teorije tudi tožila mestne oblasti, a je po petih letih leta 2010 tožbo izgubila, poročanje filmske revije Hollywood Reporter povzema The Guardian.

Pooleovo teorijo je ovrglo več prič, med njimi losangeleški detektiv Greg Kading, ki je primer preiskoval od leta 2006 in ki je menil, da so bile v streljanje bolj verjetno vpletene tolpe kot pa policija.

Režijo bo prevzel Brad Furman, ki se bo v filmu osredotočil tako na sam primer glasbenikove smrti kot tudi na rivalstvo, ki vztraja od streljanja sredi 90. let.

Notorious B.I.G. je umrl 9. marca 1997 v neznanih okoliščinah v Los Angelesu v Kaliforniji. Tupac je bil ustreljen 7. septembra 1996 med vožnjo z avtomobilom v Las Vegasu v Nevadi, umrl je šest dni zatem.