Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Harry in Meghan dobila hčerkico, ime ji je Lilibet Diana

Deli na:
Harry in Meghan dobila hčerkico, ime ji je Lilibet Diana

Princ Harry in Meghan Markle - Foto: Profimedia

Vojvoda in vojvodinja Suseška, prince Harry in njegova žena Meghan sta včeraj sporočila, da se jima je rodila hčerka, ki sta jo poimenovala Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor. Deklica je na svet prišla v petek ob 11.40 v bolnišnici v Santa Barbari v Kaliforniji, poroča britanski BBC.

Tako mati kot deklica sta zdravi in se počutita dobro. Deklica se je rodila z 2650 grami teže in se že privaja na dom, je par še sporočil v izjavi za javnost.

"Je več, kot sva si kdajkoli lahko predstavljala. Hvaležna sva za ljubezen in molitve, ki sva jih čutila z vsega sveta," je še sporočil vojvodski par.

Lili se je s tem pridružila Archieju, ki je 6. maja dopolnil dve leti. Lili je trenutno osma v vrsti za britanski prestol, sicer pa je enajsta pravnukinja britanske kraljice Elizabete II.

S poimenovanjem Lili sta Harry in Meghan počastila Harryjevo babico kraljico Elizabeto II., ki ima družinski vzdevek Lilibet. Srednje ime pa sta starša namenila spominu na Harryjevo mati Diano, pokojno valižansko princeso.

Harry in Meghan sta sicer svetu že razkrila, da tokrat pričakujeta deklico. Po nekaterih navedbah naj bi Meghan imela rok na 10. junij, sicer rojstni dan pokojnega princa Filipa, Harryjevega dedka, ki je tik pred svojim 100. rojstnim dnevom umrl 9. aprila.