favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Gostilna Skaručna: Kjer te hrana odpihne s stola

Deli na:
Gostilna Skaručna: Kjer te hrana odpihne s stola

Slavko Žagar vihti nož v gostilni Skaručna. - Foto: Primož Lavre

V gostilni pod Šmarno goro goste "napadajo" z vrhunsko hrano, eklektičnim izborom glasbe in velikim značajem šefa Slavka Žagarja.

Legendarno gostilno je v sedemdesetih odprl Slavko Žagar starejši, znan tudi kot Pulinoga - Slavko mlajši nadaljuje očetovo tradicijo.

Gost se v ambientu Skaručne počuti, kot bi stopil v čas pred nekaj desetletji.

Kakšne nasvete je Slavko dobil od očeta, slavnega gostinca in za povrh še mojstra juda.

Zakaj lahko nepripravljene goste Skaručne "zlomijo" obilne porcije hrane in kakšni izzivi tudi prekaljene jedce čakajo ob enajstih zvečer.

Slavko Žagar poudarja vrednost in okusnost t. i. divjih, pogost zapostavljenih vrst sadja.

Z čim je Žagar navdušil verjetno najbolj spoštovanega kulinaričnega kritika sveta, Italijana Andreo Petrinija.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24