porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

nazare, valovi Svet24.si

VIDEO: Tako se spuščajo po orjaških valovih

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

indira Njena.si

Indira Ekić ni več blondinka

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

Magazin

Golob, ki je priletel pred radar, je Nemca rešil pred kaznijo

Deli na:
Golob, ki je priletel pred radar, je Nemca rešil pred kaznijo

Fotografija je simbolična. - Foto: Profimedia

Prehiter Nemec je bil odrešen 105 evrov denarne kazni zaradi prekoračitve hitrosti, ko se je vmešal beli golob. Voznika je namreč ujel radar, ampak je njegova identiteta ostala skrita za krili goloba. Ta je ravno v trenutku, ko je radar naredil fotografijo, letel pred obrazom voznika, poročajo nemški mediji.

Policija je bila milostljiva in voznika ni preganjala, je pa objavila prisrčen zapis. "Sveti duh je moral imeti nekaj v mislih, ko se je 21. maja v svojem simbolu pojavil na tem mestu," je zapisala policija iz kraja Viersen na zahodu Nemčije.

Dodali so, da so razumeli znak in da bodo voznika pustili pri miru. Ob tem so pozvali voznika, naj tudi on razume znak svojega angela varuha in v prihodnje vozi v skladu z omejitvami.

Neznani voznik je sicer na območju, kjer je dovoljena hitrost 30 kilometrov na uro, vozil 54 kilometrov na uro in bi si s tem prislužil kazen v višini 105 evrov.

Policisti so ob tem posumili, da je verjetno tudi golob letel hitreje od dovoljene hitrosti. "A ker ne vemo, kje točno mora biti na binkošti, bomo tudi tu bolj milostljivi kot pravični," so se še pošalili.

loading...
Loading...