viktor orban Svet24.si

Orban ne bo podrl Ukrajine, dokler ne zagotovijo ...

REPORTER 39_svet Svet24.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

DSD Necenzurirano

V zasebnem zdravstvu je denar: s prodajo klinike ...

nevenka cresnar pergar pogreb pl Reporter.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Res zapušča Jumbo-Vismo? Roglič v svojem slogu ...

nuša Njena.si

Kmetija: Nuša pred šovom oklestila kilograme

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Francoska družina na postajališču pozabila triletno deklico

Deli na:
Francoska družina na postajališču pozabila triletno deklico

Foto: Wikimedia

Petčlanska francoska družina se je na poti na dopust v nedeljo ustavila na enem izmed avtocestnih počivališč. Po postanku za kosilo sta se starša z dvema otrokoma usedla v avtomobil in odpeljala, triletna deklica pa je ostala na počivališču, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Deklico so na postajališču ob sloviti Autoroute du Soleil (avtocesti Sonca) v bližini kraja Loriol na jugu Francije opazili turisti in obvestili policijo. Triletnica jim je povedala, da je bila "na poti na morje", ter da je potovala s starši, bratom in sestro, potem pa je "očka kar odpeljal".

Družina je prevozila približno 150 kilometrov in nihče ni opazil, da en član manjka. Šele ko so po radiu zaslišali opozorilo o najdeni deklici, so ugotovili, da so jo pozabili na počivališču. Nato so se obrnili in obvestili policijo, da je najden otrok njihov ter da prihajajo ponj.

Policisti so deklico odpeljali na varno in zanjo poskrbeli, opravili pa so tudi zaslišanje staršev. Kakšna kazen čaka starše, bodo pristojni še odločili. "V dogovoru z tožilcem se bomo odločili, ali bomo starše zaradi tega incidenta kazensko preganjali," je za AFP povedal eden od francoskih policistov.