Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

tovornjak, delovni stroj, šmarje-sap Svet24.si

FOTO: To je prizorišče včerajšnje nesreče na ...

liridi, nebo, meteorji, meteorski dež, vrh hatu Svet24.si

Ne zamudite prvega letošnjega meteorskega dežja

patra p prsi Njena.si

Petra pod nož, operacija trajala dlje od načrtov

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

Magazin

(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Deli na:
(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Foto: Občina Zagorje - MIklavž v Zagorju

Miklavža in njegovo spremljevalno ekipo je V Zagorju pričakala velika množica malih in velikih, predvsem pa pridnih otrok.

V bogatem kulturnem in glasbenem programu na velikem odru v zagorski „dnevni sobi“ in v  Miklavževem sprevodu so nastopili Pihalni orkester Svea, ledeni bruhalci ognja Abradakabra, angelčki, parklji, plesna šola Kattan ter baletke in glasbeniki Glasbene šole Zagorje. Skupaj s Čuki so na odru zapeli Sončki iz zagorskega vrtca.

Poleg Miklavža je zbrano množico pozdravil zagorski župan Matjaž Švagan, ki je ob 19. uri tudi prižgal praznične lučke, ki bodo v tem prazničnem decembru krasile Zagorje. Na stojnici zagorskega Rdečega križa je kot vsako leto  spet zadišalo po slastnih dobrotah. Z nakupom pekovskih dobrot pa so prav vsi, ki so se želeli posladkati, prispevali za dobre namene.

Sveti Miklavž, ki so se ga še najbolj razveselili otroci, je v Zagorju napovedal veseli december. Že konec tedna se v Zagorju odpre povečana ploskev drsališča  imenovana Ledenka,  14. decembra bo nared božično mesto, kmalu za tem pa še letošnja novost na mestni ploščadi - pravljično mesto in Zagorje pod smrek'co.

Zadnji trije dnevi pa so, kot je v tem nekoč rudarskem mestu že v navadi, rezervirani za „TRIO ZA ADIJO“. V Zagorje prihajajo Perpetuum Jazzile, Jan Plestenjak, Učiteljice in Tanja Žagar.

Loading...