Ivan sivec - ms Odkrito.si

Znan Slovenec bije težko bitko: po odstranitvi ...

Horoskop Svet24.si

Horoskop za četrtek, 13. decembra

energijski vampir Petisvet.si

Energijski vampir nas v hipu izčrpa!

m markle Svet24.si

Razgaljena Meghan čudovita - a spet kritizirana

matjaž in knjiga Svet24.si

Mali Matjažek je hudo bolan. Pomagajmo mu!

Tadej Pišek (Rok Slak), Lara Komar (Irena Slak) in Domen Valič (Marko Sotlar) Njena.si

Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v ...

nik triler 2 Njena.si

Druga plat zgodbe: Nik do finala z domiselno ...

Magazin

(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Deli na:
(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Foto: Občina Zagorje - MIklavž v Zagorju

Miklavža in njegovo spremljevalno ekipo je V Zagorju pričakala velika množica malih in velikih, predvsem pa pridnih otrok.

V bogatem kulturnem in glasbenem programu na velikem odru v zagorski „dnevni sobi“ in v  Miklavževem sprevodu so nastopili Pihalni orkester Svea, ledeni bruhalci ognja Abradakabra, angelčki, parklji, plesna šola Kattan ter baletke in glasbeniki Glasbene šole Zagorje. Skupaj s Čuki so na odru zapeli Sončki iz zagorskega vrtca.

Poleg Miklavža je zbrano množico pozdravil zagorski župan Matjaž Švagan, ki je ob 19. uri tudi prižgal praznične lučke, ki bodo v tem prazničnem decembru krasile Zagorje. Na stojnici zagorskega Rdečega križa je kot vsako leto  spet zadišalo po slastnih dobrotah. Z nakupom pekovskih dobrot pa so prav vsi, ki so se želeli posladkati, prispevali za dobre namene.

Sveti Miklavž, ki so se ga še najbolj razveselili otroci, je v Zagorju napovedal veseli december. Že konec tedna se v Zagorju odpre povečana ploskev drsališča  imenovana Ledenka,  14. decembra bo nared božično mesto, kmalu za tem pa še letošnja novost na mestni ploščadi - pravljično mesto in Zagorje pod smrek'co.

Zadnji trije dnevi pa so, kot je v tem nekoč rudarskem mestu že v navadi, rezervirani za „TRIO ZA ADIJO“. V Zagorje prihajajo Perpetuum Jazzile, Jan Plestenjak, Učiteljice in Tanja Žagar.