damjan damjanovic tina princes damjanovic 49 Odkrito.si

Tretja poroka! Nekdanji žirant na Pop TV se je ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 24. junija

jupiter_venus_mercury_leo Petisvet.si

Tedenski horoskop od 24. 6. do 30. 6. 2019

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

meghan markle 1 Svet24.si

Meghan Markle ima sovražnike tudi v svoji ...

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar končno pokazala nosečniški trebušček

tanja žagar miki šarac Njena.si

Se je Tanja Žagar poigrala z oboževalci?

Magazin

(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Deli na:
(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Foto: Občina Zagorje - MIklavž v Zagorju

Miklavža in njegovo spremljevalno ekipo je V Zagorju pričakala velika množica malih in velikih, predvsem pa pridnih otrok.

V bogatem kulturnem in glasbenem programu na velikem odru v zagorski „dnevni sobi“ in v  Miklavževem sprevodu so nastopili Pihalni orkester Svea, ledeni bruhalci ognja Abradakabra, angelčki, parklji, plesna šola Kattan ter baletke in glasbeniki Glasbene šole Zagorje. Skupaj s Čuki so na odru zapeli Sončki iz zagorskega vrtca.

Poleg Miklavža je zbrano množico pozdravil zagorski župan Matjaž Švagan, ki je ob 19. uri tudi prižgal praznične lučke, ki bodo v tem prazničnem decembru krasile Zagorje. Na stojnici zagorskega Rdečega križa je kot vsako leto  spet zadišalo po slastnih dobrotah. Z nakupom pekovskih dobrot pa so prav vsi, ki so se želeli posladkati, prispevali za dobre namene.

Sveti Miklavž, ki so se ga še najbolj razveselili otroci, je v Zagorju napovedal veseli december. Že konec tedna se v Zagorju odpre povečana ploskev drsališča  imenovana Ledenka,  14. decembra bo nared božično mesto, kmalu za tem pa še letošnja novost na mestni ploščadi - pravljično mesto in Zagorje pod smrek'co.

Zadnji trije dnevi pa so, kot je v tem nekoč rudarskem mestu že v navadi, rezervirani za „TRIO ZA ADIJO“. V Zagorje prihajajo Perpetuum Jazzile, Jan Plestenjak, Učiteljice in Tanja Žagar.

Loading...