kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Deli na:
(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

MIklavž v Zagorju - Foto: Občina Zagorje

Miklavža in njegovo spremljevalno ekipo je V Zagorju pričakala velika množica malih in velikih, predvsem pa pridnih otrok.

V bogatem kulturnem in glasbenem programu na velikem odru v zagorski „dnevni sobi“ in v  Miklavževem sprevodu so nastopili Pihalni orkester Svea, ledeni bruhalci ognja Abradakabra, angelčki, parklji, plesna šola Kattan ter baletke in glasbeniki Glasbene šole Zagorje. Skupaj s Čuki so na odru zapeli Sončki iz zagorskega vrtca.

Poleg Miklavža je zbrano množico pozdravil zagorski župan Matjaž Švagan, ki je ob 19. uri tudi prižgal praznične lučke, ki bodo v tem prazničnem decembru krasile Zagorje. Na stojnici zagorskega Rdečega križa je kot vsako leto  spet zadišalo po slastnih dobrotah. Z nakupom pekovskih dobrot pa so prav vsi, ki so se želeli posladkati, prispevali za dobre namene.

Sveti Miklavž, ki so se ga še najbolj razveselili otroci, je v Zagorju napovedal veseli december. Že konec tedna se v Zagorju odpre povečana ploskev drsališča  imenovana Ledenka,  14. decembra bo nared božično mesto, kmalu za tem pa še letošnja novost na mestni ploščadi - pravljično mesto in Zagorje pod smrek'co.

Zadnji trije dnevi pa so, kot je v tem nekoč rudarskem mestu že v navadi, rezervirani za „TRIO ZA ADIJO“. V Zagorje prihajajo Perpetuum Jazzile, Jan Plestenjak, Učiteljice in Tanja Žagar.