ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

feng šuj dreamstime_xxl_2385781 Petisvet.si

Feng šuj recept, da naš dom postane tempelj sreče

hrvaška, menjalnica Svet24.si

Britanski par hrvaške turistične skupnosti ...

taksi, pretep, beograd Svet24.si

VIDEO: Srdit »babji ravs« v beograjskem taksiju

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

Andrej Škufca, Melinda Škufca Njena.si

Andrej Škufca postal očka!

Magazin

(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Deli na:
(FOTO) Sveti Miklavž je obiskal tudi Zagorje

Foto: Občina Zagorje - MIklavž v Zagorju

Miklavža in njegovo spremljevalno ekipo je V Zagorju pričakala velika množica malih in velikih, predvsem pa pridnih otrok.

V bogatem kulturnem in glasbenem programu na velikem odru v zagorski „dnevni sobi“ in v  Miklavževem sprevodu so nastopili Pihalni orkester Svea, ledeni bruhalci ognja Abradakabra, angelčki, parklji, plesna šola Kattan ter baletke in glasbeniki Glasbene šole Zagorje. Skupaj s Čuki so na odru zapeli Sončki iz zagorskega vrtca.

Poleg Miklavža je zbrano množico pozdravil zagorski župan Matjaž Švagan, ki je ob 19. uri tudi prižgal praznične lučke, ki bodo v tem prazničnem decembru krasile Zagorje. Na stojnici zagorskega Rdečega križa je kot vsako leto  spet zadišalo po slastnih dobrotah. Z nakupom pekovskih dobrot pa so prav vsi, ki so se želeli posladkati, prispevali za dobre namene.

Sveti Miklavž, ki so se ga še najbolj razveselili otroci, je v Zagorju napovedal veseli december. Že konec tedna se v Zagorju odpre povečana ploskev drsališča  imenovana Ledenka,  14. decembra bo nared božično mesto, kmalu za tem pa še letošnja novost na mestni ploščadi - pravljično mesto in Zagorje pod smrek'co.

Zadnji trije dnevi pa so, kot je v tem nekoč rudarskem mestu že v navadi, rezervirani za „TRIO ZA ADIJO“. V Zagorje prihajajo Perpetuum Jazzile, Jan Plestenjak, Učiteljice in Tanja Žagar.

Loading...