vida-trotovšek Jana

Vidinih 100 let: Smeh je pol zdravja

uvodna Svet24.si

Malček z možnostjo štirikolesnega pogona

Izidor Krivec Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem ...

zala tomasic jk Reporter.si

Zala Tomašič s pištolo in solzivcem v Bruselj: ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

tjaša-kreuzer Njena.si

Odmevno odprto razmerje: Sta Jan in Tjaša še ...

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

Magazin

Martina Švab je fatalna ženska leta 2024 (FOTO)

Deli na:
Martina Švab je fatalna ženska leta 2024 (FOTO)

Femme Fatale 2024 Martina Švab - Foto: Jure Klobčar

V Kongresnem centru Brdo smo v četrtek zvečer slovesno razglasili najbolj fatalno žensko leta 2024. Po mnenju bralk in bralcev revije Obrazi/Avenija ter preko spletnega glasovanja je usodni naziv Femme Fatale 2024 prejela simpatična Martina Švab.

Prireditev je tokrat odlično povezoval športni komentator in urednik Goran Obrez, ki je gostom osupljivo osmerico fatalnih žensk predstavil na nekoliko drugačen način. Žensko energijo čudovitih nominirank so, poleg voditelja, uravnotežili tudi člani skupin Flirrt in BOOOM!. Večer smo zaključili v izbrani družbi, ob vrhunski kulinariki in izvrstni pijači.

Vzdušje se je stopnjevalo do težko pričakovane razglasitve, ko je na oder stopila urednica revije Avenija Petra Kancler in razglasila … no, bolje rečeno povzela komentiranje Gorana Obraza, ki je v svojem slogu namignil, katera je bila izbrana za najbolj fatalno žensko letošnjega leta.

Foto: Jure Klobčar - Martina Švab in Goran Obrez

Martina Švab je o tem, kdo je fatalna ženska, povedala: »Fatalna ženska je samozavestna, močna, karizmatična, neodvisna, iskrena, zapeljiva, sofisticirana in izžareva neko skrivnostno privlačnost ter magnetično energijo, ki privabi in očara vse okrog nje. Daleč od tega, da bi stavila samo na popoln videz. Fatalnost se kaže v odnosu, pristopu, energiji, začuti pa se v pogledu.«

Za naziv Femme Fatale 2024 se je potegovalo osem usodnih Slovenk, Nina Donelli, Katarina Benček, Nika Zorjan, Milena Novak, Tjaša Kokalj Jerala, Gaja Filač, Martina Švab in Aleksandra Balmazović.

Foto: Jure Klobčar - Femme Fatale 2024 Martina Švab

Že 20. izbor Femme Fatale poteka pod okriljem revije Obrazi/Avenija, mesečnika, ki vsak tretji četrtek v mesecu prinaša ekskluzivne intervjuje, odlične pogovore in reportaže z najzanimivejših domačih in tujih dogodkov.

Nominiranke so tudi ta večer blestele v gala oblekah. Gaja Filač je nosila kreacijo Matica Velerja, Aleksandra Balmazović kreacijo Maja Ferme Fashion, Nino Donelli je oblekla Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, Tjašo Kokalj Jerala Maja Štamol, Katarina Benček in Nika Zorjan sta nosili unikatni obleki Marije Padjan iz L'avenue Showroom, Martina Švab in Milena Novak pa sta nosili kreaciji White Couture.