ženska telefonira Dobra karma

Kam vas v resnici vodijo vaša predvidevanja?

meghan markle, princ harry Svet24.si

Kraljica je Harryju in Meghan to prepovedala, ...

KOLUMNE NENAD Reporter.si

(KOMENTAR) O »uglednih akademikih«, Janezu ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Magazin

Enriqueja Iglesiasa bo v Zagrebu pričakala pol tonska torta

Deli na:
Enriqueja Iglesiasa bo v Zagrebu pričakala pol tonska torta

Foto: Getty Images

Zvezdnik latino glasbe Enrique Iglesias bo svoj 40. rojstni dan praznoval na koncertu v Zagrebu 8. maja. Hrvaški živilski koncern Podravka je napovedal, da bodo Iglesiasu podarili 500 kilogramov težko rojstnodnevno torto. Sladico si bo razdelil z obiskovalci koncerta, na katerem organizatorji pričakujejo 15.000 njegovih oboževalcev.

Iglesias prihaja v zagrebško Areno v okviru turneje Love and Sex, kot je tudi naslov njegovega zadnjega albuma. V zaodrju pa ga bo čakala velikanska sladica.

"Prepričani smo, da še ni upihnil svečk na poltonski torti. Lahko rečemo, da gre za pravo koncertno sladico - Enrique in torta," so izpostavili organizatorji koncerta. Torto bo pojedel skupaj z obiskovalci po koncertu.

Manj kot dva tedna pred koncertom so prodali več kot 13.000 vstopnic, na voljo pa jih je še približno 2000.

Pričakovati je, da bo Iglesias v Zagrebu odpel tudi svoje uspešnice, kot so Bailando, Escape, Hero, Noche y de dia, Turn the night up, I like it in mnoge druge. Iglesias je izdal deset albumov, prodal jih je več kot 130 milijonov izvodov, njegove pesmi pa so bile več kot 150-krat na vrhu svetovnih glasbenih lestvic.

Za zdaj ni znano, ali bo pevec v Zagreb prispel z dolgoletno partnerko Anno Kournikovo, a je Iglesias za hrvaške medije napovedal, da bo po koncertu dva do tri tedne ostal na počitnicah na Hrvaškem.

Iglesias je dejal tudi, da je Hrvaško prvič obiskal leta 1997, tam pa je doslej nastopil samo enkrat, in sicer v Zagrebu leta 2002.

loading...
Loading...