kozorog Dobra karma

12 astroloških znakov in rastline, ki jim ...

natalija-zubačjova, irina Svet24.si

FOTO: Mačeha mučila 7-letno pastorko. Ne zna ...

janez jansa bobo Reporter.si

Janševa vojna s tiskanimi mediji: kihanje v ...

koronavirus, covid-19, testiranje, test Svet24.si

Včeraj potrdili dve okužbi: v primeru ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lara Kadis (1) Njena.si

Leta 2018 je navdušila na Emi, potem pa izginila

Magazin

Ena najbogatejših žensk na svetu pri 53 letih noseča

Deli na:
Ena najbogatejših žensk na svetu pri 53 letih noseča

Foto: Arhiv Reporterja

Švicarka multimiljarderka Margarita Louis-Dreyfus, ki je na čelu francoskega konglomerata Louis Dreyfus Commmodities in lastnica nogometnega kluba Olympique iz Marseilla, je pri 53 letih noseča, in to z dvojčicama. V Rusiji rojena poslovna ženska naraščaj, ki ni njen prvi, pričakuje v začetku aprila, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Louis-Dreyfusova velja za eno izmed najbogatejših žensk na svetu. Po podatkih revije Forbes naj bi njeno premoženje znašalo 7,1 milijarde dolarjev. Kot so sporočili v družbi, ki jo vodi, bo delo opravljala vse do poroda. Nato si bo vzela oddih, ki bo očitno zelo kratek, saj se namerava v službo vrniti že konec aprila.

Plavolasa milijarderka je vdova znanega francoskega poslovneža Roberta Louisa-Dreyfusa, ki je bil do prevzema družinskih poslov med drugim na čelu Adidasa. Par se je poročil leta 1992, v zakonu pa so se jima rodili trije sinovi. Louis-Dreyfus je za levkemijo umrl leta 2009. Vdova je po njegovi smrti prevzela vodenje družinskega konglomerata in nogometnega kluba.

Trenutno je v zvezi z 52-letnim Philippom Hildebrandom, nekdanjim vodjo Švicarske centralne banke, ki je sedaj podpredsednik ameriške investicijske družbe BlackRock.

Louis-Dreyfusova se je v današnjem Sankt Peterburgu rodila kot Margarita Bogdanova, švicarska državljanska pa je vse od svojega prvega zakona, še pred drugim zakonom z Louisom-Dreyfusom.

loading...
Loading...