fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

denis-avdić-show, lea-sirk Svet24.si

VIDEO: Kako je Lea Sirk imitirala Denisa Avdića

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

Magazin

Ena najbogatejših žensk na svetu pri 53 letih noseča

Deli na:
Ena najbogatejših žensk na svetu pri 53 letih noseča

Foto: Arhiv Reporterja

Švicarka multimiljarderka Margarita Louis-Dreyfus, ki je na čelu francoskega konglomerata Louis Dreyfus Commmodities in lastnica nogometnega kluba Olympique iz Marseilla, je pri 53 letih noseča, in to z dvojčicama. V Rusiji rojena poslovna ženska naraščaj, ki ni njen prvi, pričakuje v začetku aprila, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Louis-Dreyfusova velja za eno izmed najbogatejših žensk na svetu. Po podatkih revije Forbes naj bi njeno premoženje znašalo 7,1 milijarde dolarjev. Kot so sporočili v družbi, ki jo vodi, bo delo opravljala vse do poroda. Nato si bo vzela oddih, ki bo očitno zelo kratek, saj se namerava v službo vrniti že konec aprila.

Plavolasa milijarderka je vdova znanega francoskega poslovneža Roberta Louisa-Dreyfusa, ki je bil do prevzema družinskih poslov med drugim na čelu Adidasa. Par se je poročil leta 1992, v zakonu pa so se jima rodili trije sinovi. Louis-Dreyfus je za levkemijo umrl leta 2009. Vdova je po njegovi smrti prevzela vodenje družinskega konglomerata in nogometnega kluba.

Trenutno je v zvezi z 52-letnim Philippom Hildebrandom, nekdanjim vodjo Švicarske centralne banke, ki je sedaj podpredsednik ameriške investicijske družbe BlackRock.

Louis-Dreyfusova se je v današnjem Sankt Peterburgu rodila kot Margarita Bogdanova, švicarska državljanska pa je vse od svojega prvega zakona, še pred drugim zakonom z Louisom-Dreyfusom.

loading...
Loading...