Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Ena najbogatejših žensk na svetu pri 53 letih noseča

Deli na:
Ena najbogatejših žensk na svetu pri 53 letih noseča

Foto: Arhiv Reporterja

Švicarka multimiljarderka Margarita Louis-Dreyfus, ki je na čelu francoskega konglomerata Louis Dreyfus Commmodities in lastnica nogometnega kluba Olympique iz Marseilla, je pri 53 letih noseča, in to z dvojčicama. V Rusiji rojena poslovna ženska naraščaj, ki ni njen prvi, pričakuje v začetku aprila, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Louis-Dreyfusova velja za eno izmed najbogatejših žensk na svetu. Po podatkih revije Forbes naj bi njeno premoženje znašalo 7,1 milijarde dolarjev. Kot so sporočili v družbi, ki jo vodi, bo delo opravljala vse do poroda. Nato si bo vzela oddih, ki bo očitno zelo kratek, saj se namerava v službo vrniti že konec aprila.

Plavolasa milijarderka je vdova znanega francoskega poslovneža Roberta Louisa-Dreyfusa, ki je bil do prevzema družinskih poslov med drugim na čelu Adidasa. Par se je poročil leta 1992, v zakonu pa so se jima rodili trije sinovi. Louis-Dreyfus je za levkemijo umrl leta 2009. Vdova je po njegovi smrti prevzela vodenje družinskega konglomerata in nogometnega kluba.

Trenutno je v zvezi z 52-letnim Philippom Hildebrandom, nekdanjim vodjo Švicarske centralne banke, ki je sedaj podpredsednik ameriške investicijske družbe BlackRock.

Louis-Dreyfusova se je v današnjem Sankt Peterburgu rodila kot Margarita Bogdanova, švicarska državljanska pa je vse od svojega prvega zakona, še pred drugim zakonom z Louisom-Dreyfusom.