kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Drevi in v sredo znani polfinalisti nogometne lige prvakov

Deli na:
Drevi in v sredo znani polfinalisti nogometne lige prvakov

Foto: Reuters

Drevi in v sredo bodo na sporedu povratne četrtfinalne tekme nogometne lige prvakov. Danes ob 20.45 bosta na sporedu obračuna Bayern München - Porto, prvo tekmo je s 3:1 dobil portugalski predstavnik, in Barcelona - Paris St. Germain. Katalonci so si na prvi tekmi v Parizu prav tako priigrali prednost 3:1.

V sredo pa bo Monaco doma gostil Juventus, ki je na prvi tekmi v Torinu slavil z 1:0, branilec naslova madridski Real pa bo gostil Atletico Madrid. Prva tekma se je končala z 0:0, tudi po zaslugi slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je z izvrstnimi obrambami požel veliko pozornosti tako v Španiji kot po svetu.

Real bo pogrešal kaznovanega Marcela in poškodovana Luko Modrića in Garetha Bala, Carlo Ancelotti bo delež organizatorja Modrića poskusil zamenjati z Iscom ali Asierjem Illaramendijem. Marcela bo zamenjal Fabio Coentrao.

"Marcelo, Modrić in Bale so pomembni igralci in jih bomo pogrešali. Toda to je najboljša ekipa, ki sem jo kdaj koli vodil, tako da so tudi igralci, ki jih bodo zamenjali, vrhunski," pravi Ancelotti.

Atletico je še neporažen v sedmih dvobojih z Realom v tej sezoni, toda pretirana samozavest ne pride v poštev, ocenjuje kapetan Gabi. "Čeprav smo jih štirikrat premagali, to ne pomeni, da jih bomo spet. Vsaka tekma je pač zgodba zase. Garati bomo morali kot še nikoli, če si želimo dober rezultat," meni Gabi.

Jan Oblak, ki je nase opozoril že v osmini finala proti Bayerju iz Leverkusna, bo spet med vratnicama, čeprav je prvi vratar Miguel Angel Moya že zdrav. Atletico ne bo mogel računati na kaznovanega Maria Suareza, zamenjal ga bo Tiago.