Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Dragić prvi strelec Miamija, a Toronto je bil boljši

Deli na:
Dragić prvi strelec Miamija, a Toronto je bil boljši

Foto: Reuters

Ekipa Miami Heat je v severnoameriški košarkarski ligi NBA v Orlandu izgubila dvoboj s Toronto Raptors s 103:107 in po zmagi nad Denver Nuggets na drugi tekmi po premoru doživela prvi poraz. Slovenski branilec Goran Dragić je bil s 25 točkami v 28 minutah prvi strelec Miamija, imel je še po pet skokov in podaj.

Dragić ni bil v začetni peterki Miamija, v igro je vstopil ob koncu uvodne četrtine in kmalu zadel trojko, a je prvi del njegova ekipa izgubljala s 17:23, ob polčasu pa s 44:48.

Toronto, druga ekipa vzhodnega dela lestvice, kjer je Miami ta čas četrti, je v tretji četrtini ušel tekmecem. Povedel je za dvomestno številko, tudi za 15 in 16 točk sredi tega dekla tekme. A se je Miami, tudi po točkah in skokih Dragića, ponovno približal in se v zadnji del po polaganju Dragića v zadnji sekundi podal s petimi točkami zaostanka (79:84).

Dragić je nato najprej poskrbel za izenačenje (84:84) ter po trojki za vodstvo Miamija (87:84). Nekdanji slovenski kapetan je nekaj pozneje zapustil igro, vrnil se je na začetku predzadnje minite, medtem pa je njegova ekipa znova zaostajala.

A je 42 sekund pred koncem Dragić s polaganjem znižal (101:102), prosti met za izenačenje pa zgrešil in nato še slabo podal. Toronto, Fred VanVleet je bil s 36 točkami prvi strelec tekme, se je v končnici bolje znašel in zmagal.