Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 19. julija

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

Zbiranje zamaškov Ignac Fabjanič Svet24.si

Habjanič našel rešitev za dobrodelne zamaške

Damjan Murko Njena.si

Damjan Murko redko spi doma

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

Magazin

Danes nova priložnost za stopničke na Ljubnem

Deli na:
Danes nova priložnost za stopničke na Ljubnem

Foto: Bobo - Skoki v Ljubnem (fotografija je simbolična).

Z današnjo drugo posamično tekmo, prva serija se bo začela ob 14. uri, se bo na Ljubnem končala letošnja izvedba tekem svetovnega pokala smučark skakalk. Po uspešnih nastopih v petek in soboto v slovenskem taboru upajo, da bodo domače tekmovalke še enkrat skočile na stopničke.

V prejšnjih dveh dneh so bila na njih dvakrat: v petek je ob zmagi Norvežanke Maren Lundby Urša Bogataj prvič v karieri prišla na oder za zmagovalke, osvojila je tretje mesto.

Slovenke so pred domačim občinstvom odlično opravile tudi sobotno ekipno nalogo, saj so jih premagale le Nemke, ki so bile uspešne že na prvi takšni tekmi v sezoni v Zau. Drugo mesto so si priskakale Urša Bogataj, Nika Križnar, Špela Rogelj in Jerneja Brecl. Z najdaljšim skokom dneva (93,5 m) se je izkazala Križnarjeva.

Po dobrem ekipnem nastopu je tudi trener Slovenk Zoran Zupančič optimistično pričakal današnjo posamično tekmo: "Predvsem Nika je skakala izjemno, naredila je tudi lep doskok. Če bi bila danes na sporedu posamična tekma, bi bila Nika zmagovalka in veselimo se jutrišnjega dne."

Loading...