Dimitrij Rupel Svet24.si

Dimitrij Rupel potarnal nad mizerno plačo! Toliko...

katerina tihonova Svet24.si

Bo Putina nasledila hči, ki je v razmerju z ...

piarovci lobisti-2 Necenzurirano

To so zmagovalci Janševega pohoda na medije in ...

anze logar pf Reporter.si

Ravs v SDS: Jože Tanko označil Anžeta Logarja ...

ceferin perez pm Ekipa24.si

Dobila sta se na večerji, darilo Pereza Čeferinu...

poroka varuška Njena.si

Člani eksperimenta so bili pod strogim nadzorom

liverpool navijaci pariz policija Ekipa24.si

Kaos pred finalom lige prvakov! Navijači ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Britney Spears ambiciozno v novo leto

Deli na:
Britney Spears ambiciozno v novo leto

Britney Spears - Foto: Profimedia

Ameriška zvezdnica Britney Spears je napovedala, da se bo z novim letom posvetila novim projektom, je poročal ameriški portal ET (Entertainment Tonight). Pevka, ki je zaslovela že kot najstnica, je od novembra, ko je kalifornijsko sodišče dokončno odpravilo skrbništvo njenega očeta Jamesa Spearsa nad njo in njenim premoženjem, svobodna.

Štiridesetletna pevka je predvsem navdušena nad novimi razmerami, ko se lahko samostojno odloča tako o svoji karieri kot zasebnem življenju. Odprta je za najrazličnejše poslovne možnosti, prejela je že kar nekaj ponudb, vendar je zaenkrat še vse odprto, je pisal portal ET.

Po pisanju portala se bo pevka morda lotila tudi kakšnega glasbenega projekta, kar je nakazala z objavo posnetka na Instagramu, na katerem v svoji kopalnici poje novo pesem. Posnetek je pevka, ki se je pred meseci zaročila z dolgoletnim partnerjem Samom Asgharijem, komentirala z besedami: "Nova skladba v delu".

Britney Spears je nastopala in pela že kot otrok, zaslovela pa je leta 1999 z izdajo prvega albuma ...Baby One More Time. Leta 2007 je po številnih težavah v zasebnem življenju na očeh javnosti doživela živčni zlom. Zaradi več dogodkov, ki naj bi pričali o njenem slabem psihičnem stanju, je skrbništvo, kar se je zdelo sporno ali vsaj nenavadno, nad njo prevzel oče.

Kmalu se je vrnila k nastopanju in izdala tri albume, se pojavila na različnih televizijskih oddajah ter izpeljala glasbeno rezidenco Las Vegasu. A januarja 2019 je oznanila, da do nadaljnjega odpoveduje nastope, vse glasnejša pa je postala glede skrbništva. V čustvenih sodnih pričevanjih in na družbenih omrežjih je trdila, da je ureditev njenega skrbništva kruta in očeta ter druge obtožila, da izrabljajo sistem.