krava Svet24.si

Krava napadla ženico, ta se je sama splazila do ...

soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

azbe jug maribor Ekipa24.si

Nepogrešljivi član Maribora brez ovinkarjenja o ...

alex-the-dancer Njena.si

Zabavljač 'Alex the dancer' v resnici komaj ...

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

79-letni Robert De Niro je še sedmič postal oče

Deli na:
79-letni Robert De Niro je še sedmič postal oče

Robert De Niro - Foto: Profimedia

Ameriški filmski igralec Robert De Niro je v intervjuju pred svojim novim filmom za kanadski medij ET Canada povedal, da je pri 79 letih postal oče sedmega otroka. Novico je po poročanju ameriških medijev sporočil med promocijo filma O mojem očetu, ki v ameriške kinodvorane prihaja v prihodnjih dneh.

V intervjuju je novinarka omenila, da je igralec oče šestih otrok, De Niro pa je podatek popravil. "Pravzaprav jih imam sedem," je dejal dvakratni dobitnik oskarja. "Pravkar sem dobil otroka," je pojasnil, pri čemer ni navedel podrobnosti ne o materi ne o spolu otroka.

New York Post sicer poroča, da naj bi igralec sedmega otroka imel s svojo inštruktorico tajčija Tiffany Chen, s katero sta se spoznala leta 2015 na snemanju njegovega filma Pripravnik (The Intern).

De Niro ima dva otroka s prvo soprogo Diahnne Abbott, s katero je bil poročen med letoma 1976 in 1988. Hčerka Drene je stara 51 let, sin Raphael pa 46 let. Z nekdanjo partnerico, manekenko Toukie Smith, s katero sta bila skupaj od leta 1988 do leta 1996, ima dvojčka Juliana in Aarona, stara 27 let. Z igralko Grace Hightower, s katero je bil poročen med letoma 1997 in 2018, pa ima 25-letnega sina Elliota in 11-letno hčer Helen.

Igralec ima tudi štiri vnuke.