polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

prevara, obvestilo Svet24.si

FOTO: Podarili naj bi čevlje in majice, v resnici...

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

Jelko Kacin Svet24.si

Jelko Kacin: Omilitev nekaterih ukrepov morda že ...

Zdravko Počivalšek Necenzurirano

Nova zgodba, novi sumi pri poslih z maskami

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

jan plestenjak Njena.si

Jan Plestenjak šokiral z novim videzom

Magazin

Bradley Cooper bo igral skladatelja Leonarda Bernsteina

Deli na:
Bradley Cooper bo igral skladatelja Leonarda Bernsteina

Bradley Cooper - Foto: Profimedia

Ameriški filmski in televizijski igralec Bradley Cooper bo režiral film o ameriškem dirigentu in skladatelju Leonardu Bernsteinu (1918-1990). Pravice za film, ki še nima naslova, si je že zagotovil Netflix. Cooper bo v filmu tudi zaigral, poleg tega je skupaj z Joshem Singerjem avtor scenarija.

Skupaj z Martinom Scorsesejem, Stevenom Spielbergom ter režiserjem filma Jocker Toddom Phillipsom bo Cooper tudi producent filma, pisanje ameriških filmskih revij povzema nemška tiskovna agencija dpa.

Film bo predstavil več kot 30 let Bernsteinovega razgibanega življenja, osredotočil pa se bo predvsem na njegov zakon z igralko Felicio Montealegre. Po pisanju dpa je ekipa tesno sodelovala z njunimi tremi otroki.

Bernstein je bil v ZDA med najbolj popularnimi dirigenti in skladatelji poznega 20. stoletja. Rodil se je v Lawrenceu v ameriški zvezni državi Massachusetts. Študiral je na univerzi Harvard in v Filadelfiji. Prodor mu je uspel leta 1943 z dirigiranjem orkestru Newyorške filharmonije. Svetovno slavo je dosegel tudi z muzikalom Zgodba z zahodne strani (1957).

loading...
Loading...