mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

princ Harry Svet24.si

Princ Harry le še bleda senca samega sebe

NOVAK 8A-2020 Reporter.si

Ljudmila Novak ob 20. letnici NSI o svetovljanu ...

zrče, novalja, plaža Svet24.si

Okužbo v zadnjem mesecu potrdili pri 16 mladih, ...

aleksandra pivec danilo markocic izola bobo2 Necenzurirano

"Kravje kupčije" z nepremičninami v občini Izola

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Sanja grohar_portet_osebni arhiv Njena.si

Sanja Grohar v solzah

Magazin

Bono zaradi nesreče mogoče nikoli več ne bo igral na kitaro

Deli na:
Bono zaradi nesreče mogoče nikoli več ne bo igral na kitaro

Foto: Reuters

Pevec rock skupine U2 Bono morda ne bo več igral na kitaro, potem so so mu zaradi novembrske kolesarske nesreče komolec okrepili s ploščicami iz titana. 54-letni pevec si je v nesreči v New Yorku na šestih mestih zlomil nadlahtnico.

"Okrevanje je bilo veliko težje, kot sem pričakoval," je Bono zapisal na spletni strani U2. "V času, ko to pišem, še ni jasno, ali bom lahko še kdajkoli igral kitaro," je priznal. A ob tem je v šali dodal, da so mu kolegi iz skupine zagotovili, da ne oni ne zahodna civilizacija niso odvisni od njegovega igranja kitare.

Zaradi hudih poškodb je Bono odpovedal vse javne nastope na začetku letošnjega leta. Zatrdil je še, da se bo moral zelo potruditi, da bo fizično pripravljen na predvideni začetek nove koncertne turneje U2 maja v kanadskem Torontu.

Bono je novembra padel s kolesa, ko se je v Central parku v New Yorku poskušal izogniti drugemu kolesarju. Pri tem si je na šestih mestih zlomil nadlahtnico, na treh mestih ključnico, lopatico, mezinec in kosti očesne votline.

Po lastnih besedah se je zbudil v bolnišnici in videl, kako mu nadlahtnica štrli skozi jopič, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Operacija je trajala pet ur, vgradili so mu 18 vijakov in tri ploščice iz titana.

Loading...