malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

ivanovic1 Svet24.si

Nekdanja Playbojeva zajčica: 15 kil nesreče

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Magazin

Avtor izmišljotine o dvojnici Melanie Trump: »Verjamem, da je to zelo prepričljiva zarota prve dame.« (VIDEO)

Deli na:
Avtor izmišljotine o dvojnici Melanie Trump: »Verjamem, da je to zelo prepričljiva zarota prve dame.« (VIDEO)

V ameriški oddaji Inside Edition so predstavili avtorja izmišljene zgodbe o dvojnici prve ameriške dame Melanie, s katero je pritegnil radovednost svetovne javnosti. To je YouTube zvezdnik Joe Vargas, ki trdi, da ni šaljivec in da je zarota resnična.

Po divji teoriji zarote velja, da ob ameriškem predsedniku, ki se je poklonil žrtvam tornada v Alabami, ni bila prava Melania Trump, pač pa njena dvojnica. Znana televizijska čveka Joy Behar je nato v družbi treh sogovornic začela »trditi«, da se s tem še kako potrjuje resničnost ideje, da Melania Trump ne želi preživljati časa s svojim možem, zato mora ta imeti ob sebi dvojnico.

Tej pripombi voditeljice je sledil huronski smeh gledalcev v televizijskem studiu, dokler ena izmed gostij vendarle ni dejala, da je ta teorija zarote nora, absurdna, a jo je za povrh vseeno opravičila, češ da pa je vendarle tudi smešna.

Teorija zarote o dvojnici prve ameriške dame v Alabami je spodbudila tudi objavo članka v reviji People z naslovom »Vrnitev 'fake' teorije zarote o Melanii Trump.« Spomnili so, kako je bilo že v prvi podobni medijski novici objavljeno, da Melanio v njeni odsotnosti nadomesti kar njena osebna varnostnica.

Podporniki teorije (in šaljivci, ki jih zgodba zabava) so se obregnili ob dejstvo, da naj bi se Melania ob obisku Alabame skoraj čez noč zmanjšala za nekaj centimetrov. S to razliko v višini se je pri privržencih teorije še utrdilo prepričanje, da zarota ni plod bujne domišljije, temveč je resnična.

Pri tem so prezrli, namenoma ali ne, da Melania, kot je vidno na fotografijah in videoposnetkih, na sebi ni imela čevljev z visoko peto, pač pa superge in je bila zato razumljivo nižja od moža kot tudi sina Barrona, ki ju je spremljal na poti.


Novinar Inside Edition je v prispevku izpostavil, da so se namigi o tem, da Melanio občasno nadomesti njena dvojnica, prvič pojavili leta 2017. V obeh primerih, tako prej in zdaj, gre za istega avtorja. To je poslovnež in aktiven tviteraš z imenom Joe Vargas.Ta je oktobra 2017 ob gledanju posnetkov prvega ameriškega parka pred grobovoma žrtev v Alabami na Twitteju objavil:» Zveni premaknjeno, toda ko jo pogledaš, veš, da to ni ona (Melania Trump, op. p.).«

Na novinarsko vprašanje »pa saj verjetno ne misliš resno, da gre za 'lažno' Melanio,« je Vargas odvrnil: »Verjamem, da je zarota in to zelo prepričljiva zarota prve dame.«

Urad prve dame je zgodbo, ki jo je prek spletnih strani razširil Joe Vargas po vsem svetu, že označil za smešno.

Vargas je minuli konec tedna na Twitterju obudil teorijo zarote:

Loading...