Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Magazin

Avstralski Bond se je od vloge umaknil zaradi pomanjkanja seksa

Deli na:
Avstralski Bond se je od vloge umaknil zaradi pomanjkanja seksa

Foto: wikipedia

Avstralski igralec George Lazenby, ki je Jamesa Bonda odigral v filmu V službi njenega veličanstva leta 1969, je zavrnil nastop v naslednjem filmu o tajnem agentu 007, ker ga je to stalo seksualnega življenja. "To je bil čas hipijev in težko je bilo katero spraviti v posteljo v večerni obleki," je povedal za Weekend Australian.

Lazenby je bil star 28 let in je delal kot prodajalec avtomobilov ter občasno kot maneken, ko so mu ponudili, da v vlogi Jamesa Bonda nasledi Seana Conneryja. Čeprav ni imel igralskih izkušenj, mnogi menijo, da se je kot Bond dobro izkazal.

A kot je dejal, po nastopu v filmu V službi njenega veličanstva ni več želel igrati tajnega agenta, saj so ga vsi prepoznavali kot prijaznega gospoda v večerni obleki in to ga je stalo spolnega življenja. To so bili časi hipijev in ženske so privlačili dolgolasci s hlačami na zvon. Takrat je bil in Easy Rider, Bond pa je poosebljal institucijo.

Po pisanju nemške tiskovne agencije dpa se je moral zadovoljiti z zgolj petimi ženskami v devetih mesecih: "Ne bom se hvalil, a preden sem igral Bonda, sem jih toliko osvojil v enemu dnevu. To so bili prekrasni, nori časi."

Lazenby je dodal, da mu je njegov agent tedaj pritrdil, da je era Boda minila, zato je zavrnil milijon funtov vredno ponudbo, da bi nastopil v naslednjem filmu. Sedaj ve, da je bila to slaba poteza, glede na to, da je po filmu V službi njenega veličanstva Bondova slava samo še rasla in rasla, on pa se je od filmskih kamer poslovil.

loading...
Loading...