Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Magazin

Argentina bi z Interpolovo tiralico lovila Justina Bieberja

Deli na:
Argentina bi z Interpolovo tiralico lovila Justina Bieberja

Foto: Reuters

Argentinski sodnik je Interpol zaprosil, naj izda svojo različico naloga za aretacijo pevskega zvezdnika Justina Bieberja zaradi domnevnega napada na fotografa pred argentinskim nočnim klubom leta 2013.

Bieber se ni odzval na novembrski poziv, naj se v tem primeru zglasi pred sodnikom. "Interpol prosimo za pridržanje Justina Bieberja kjerkoli na svetu. Ker ni prišel na zaslišanje, zahtevamo, da se ga pridrži," je za francosko tiskovno agencijo AFP povedala tajnica sodnika Alberta Banosa.

Po njenih besedah so prošnjo poslali 8. aprila, ko je poteklo 60 dni od sodnega poziva za Bieberja, naj se oglasi na sodišču. Interpol sicer sam ne izdaja nalogov za aretacijo, a lahko objavi t. i. rdeče obvestilo, s katerim 190 svojih držav članic obvesti, da je v določeni državi iskan posamezen osumljenec.

Novembra 2013, ko je imel Bieber v Buenos Airesu postanek na svoji glasbeni turneji, naj bi njegov telesni stražar na podlagi zvezdnikovih ukazov fotografu Diegu Pesoi pred nočnim klubom v četrti Palermo odvzel fotoaparat in mobilni telefon.

Bieberjev takratni obisk Argentine je bil poln škandalov. Pevca so vrgli iz hotela, en nastop pa je zaradi bolečin v trebuhu prekinil po 45 minutah, kar je precej razjezilo oboževalce.

loading...
Loading...