bikoborbe Svet24.si

Biki v Kolumbiji si lahko oddahnejo, konec je ...

duši Svet24.si

Jasni znaki, da je nekdo iz vaše dušne skupnosti

823603_092-strancar Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni ...

mitja kunstelj-pl Reporter.si

Tako je sodišče sesulo Mitjo Kunstlja, ki je ...

bauer Ekipa24.si

Kakšna svinjarija! Slovenski športni as žrtev ...

Skrito v raju Njena.si

Kako so Hrvati sprejeli serijo Skrito v raju?

doncic Ekipa24.si

Uf, kakšne brutalne besede Luke Dončića po ...

Magazin

Angelina Jolie na kratkem srečanju s papežem

Deli na:
Angelina Jolie na kratkem srečanju s papežem

Foto: Reuters

Ameriška filmska zvezdnica Angelina Jolie je danes v Vatikanu predstavila svoj film Unbroken (Nezlomljiv) in se na kratko sešla s papežem Frančiškom. Srečala sta se v apostolski palači, Joliejeva je papežu poljubila prstan, on pa ji je kot vsem obiskovalcem podaril rožni venec, je sporočil tiskovni predstavnik Svetega sedeža Federico Lombardi.

Na kratkem srečanju so bili navzoči tudi brat Joliejeve, njeni hčeri Shiloh in Zahara ter prevajalec. 78-letni sveti oče se zaradi natrpanega urnika ni utegnil udeležiti projekcije filma, ki so ga predvajali za duhovnike in nune v patricijski vili v Vatikanu, kjer domuje papeška akademija znanosti, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Po poročanju ameriške revije US Weekly sta Joliejeva in Brad Pitt, ki sta se poročila avgusta v Franciji, oba pa sta dejavna v različnih humanitarnih projektih, zaprosila za zasebno srečanje s papežem. Cenila naj bi namreč njegovo sporočilo odprtosti.

Film Nezlomljiv, ki ga je Joliejeva producirala in režirala, temelji na resnični zgodbi atleta Louisa Zamperinija in pripoveduje o letih, ki jih je preživel kot vojni ujetnik.