Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Magazin

Američana rešili po dveh mesecih na morju

Deli na:
Američana rešili po dveh mesecih na morju

Foto: Reuters

Američan, ki so ga po nesreči na morju pred več kot dvema mesecema razglasili za pogrešanega, je preživel 66 dni na razbitini svoje jadrnice, rešila pa ga je ladja, ki je priplula mimo, je sporočila ameriška obalna straža. 37-letni Louis Jordan je pojasnil, da je preživel zato, ker je jedel ribe, ki jih je ujel z golimi rokami, in pil deževnico.

37-letnik, ki ni imel veliko izkušenj z jadranjem, je z jadrnico odšel ribarit. Iz še neznanega razloga ga je odneslo na odprto morje, kjer je doživel brodolom.

Moškega na razbitini jadrnice je okoli 322 kilometrov pred obalo Severne Karoline opazila posadka tankerja Houston Express in ga rešila. Nato so ga s helikopterjem ameriške obalne straže prepeljali v bolnišnico v Norfolku, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Oče brodolomca Frank Jordan je za ameriško televizijsko mrežo CNN dejal, da ne ve vzroka za brodolom jadrnice. Dodal je, da je bil vseskozi prepričan, da bodo njegovega sina našli živega, čeprav ni bil izkušen jadralec. Po poročanju ameriških medijev se je jadrnica prevrnila, 37-letnika pa so našli na vrhu prevrnjenega plovila.

loading...
Loading...