severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

825117_f103tenis_koper03t Ekipa24.si

Joj, kaj se je zgodilo Oblakovi izbranki: Olga ...

Magazin

Akcijske cene sedežnih garnitur

Deli na:
Akcijske cene sedežnih garnitur

Oprema vsakega prostora mora biti skrbno izbrana in ne sme biti nič prepuščeno naključju. Vredno je takoj izbrati sodobne rešitve v najbolj praktični, klasični ali modni izvedbi, da tudi nobena velikost prostora ne bo ovira za udobno bivanje in v skladu s trendi.

Sedežne so zelo pomemben kos pohištva, na voljo v različnih dimezijah, iz različnih materilov in po različnih cenah. Tudi cenovno ugodna sedežna garnitura uspešno izpolnjuje svojo funkcijo.

Namreč, akcijske cene omogočajo znaten prihranek proračuna, ne da bi pri tem morali sklepati kompromise. Pohištvo po atraktivnih cenah omogoča nakup več kosov opreme za veliko manj denarja.

Udobne sedežne garniture

Udobna in elegantna sedežna garnitura lahko služi kot sedežna v dnevni sobi in hkrati kot dodaten prostor za spanje. Moderna sedežna garnitura je izbira in tudi predlog za vse ljubitelje praktičnega pohištva. Namreč, udobne moderne sedežne garniture lahko uspešno umestimo v dnevno sobo in uspešno zagotovimo prostor za počitek.

Na voljo so tudi cenovno ugodne sedežne gariture v relativno majhnih in velikih dimenzijah in se prilegajo tudi v manjše ali večje dnevne prostore. Podnevi lahko sedežna služi kot odličen kraj za sprostitev, počitek, gledanje televizije in branje knjige, ponoči pa se lahko sedežne enostavno spremenijo v udobno posteljo .

Moderne sedežne garniture

S pomočjo moderne garniture lahko preprosto uredite prostor. Moderne sedežne garniture uspešno nadomeščajo postelje in niso le udobne, temveč tudi odlično dopolnjujejo prostor.  

Če želite dnevno sobo opremiti s pohištvom, ki ni le funkcionalno, temveč tudi stilsko, je možnosti precej. Omejeni ste le z domišljijo, ne glede na to, ali se odločate za obliko, barvo in zaključke. Izberete lahko sodoben model ali tradicionalno sedežno garnituro, uporabite lahko tudi tekstil, saj že izbrane blazine lahko spremenijo videz notranjosti.

Bodisi kombinacija tradicionalne sedežne in dizajnerskega okvirja, popolnoma klasične ali moderne izvedbe, morda pa kotne sedežne garniture iz blaga, izdelane iz visokokakovostnih materialov in s posebno strukturo za maskimalno udobje, bodo zagotovo najboljša izbira. Enostavna izbira zagotavlja edinstven značaj v duhu minimalizma ali razkošja.

Moderni kavči

Kavči so lahko odličen način, da v prostoru ustvarite pravšnje vzdušje in dopolnite videz. Udobje kavča je odvisno od tega, kakšen kavč izberete. Na trgu so na voljo rešitve z različnimi mehanizmi in tako lahko vsak izbere model, ki najbolj ustreza njegovim pričakovanjem. Bodisi trden okvir, kotna sedežna, velika spalna ali sedalna površina, usnjena ali iz drugih materialov, itd. V nobenem primeru pa se vam ni treba odpovedati udobju.

Akcijske cene pohištva

Kdo od nas ne mara besede akcija? Seveda se nakupovanje po akcijskih cenah vedno izplača, še posebej pa, ko je potrebno zamenjati dotrajano pohištvo ali načrtujete preobrazbo notranje opreme doma. Sezona nizkih cen pohištva je čas, ko lahko za bistveno manjši finančni vložek kupite odlične kose pohištva.

Da ugodno in funkcionalno opremite svoj dom, je vredno spremljati www.dom24.si, ne glede na to, ali načrtujete spremembe, manjše ali večje prenove stanovanja, saj je ponudba izjemna in po ugodnih cenah. Ponudba, ki se sproti prilagaja in posodablja, prilagojena trenutnim potrebam. Izkoristite akcije in bo vaš interier dobil novo podobo. Z akcijskimi cenami, postanejo spremembe enostavne inn dosegljive.