Hajni Blagne Dobra karma

Mlajši brat Helene Blagne že 40 let živi ...

I-rosvita pesek-pl004 Svet24.si

Morda pa je še čas za streznitev in lepše ...

ivan zidar pl Reporter.si

Vojna zakoncev Zidar (2.): Osebni stečaj Ivana ...

Janša in Pivec Svet24.si

Političarke, ki jih odnaša kljub zaupanju ...

Screenshot 2020-04-14 at 13.53.29 Necenzurirano

Ne STA, Urbanija pretaka javni denar v zasebne ...

žiga-deršek Njena.si

Žiga Deršek (MasterChef) zaročen, a se s tem ne...

pesem Njena.si

Peter Poles se vrača

Magazin

28. Miklavžev koncert bo letos drugačen

Deli na:
28. Miklavžev koncert bo letos drugačen

Na koncertu bodo zbirali sredstva za pomoč osnovnošolcem iz vse Slovenije. - Foto: Rotary klub Ljubljana

Osnovno vodilo rotarijstva je delovanje za dobrobit drugih ljudi in skupnosti. V skladu z njihovim vodilom bodo tudi letos skupaj z RTV Slovenija in priznanimi slovenskimi umetniki zbirali sredstva v okviru 28. Miklavževega koncerta, ki si ga boste lahko na 1. programu TV Slovenija ogledali v soboto, 5. decembra 2020, ob 20. uri.

Na koncertu bodo zbirali sredstva za pomoč osnovnošolcem iz vse Slovenije, šole pa bodo sredstva lahko porabile tudi za potrebe, vezane na situacijo glede Covid-19, kot npr. šolanje na daljavo.

Letošnji Miklavžev koncert bo drugačen, saj so se v luči letošnje 30 letnice ponovne ustanovitve Rotary kluba Ljubljana in omejitev, s katerimi se vsi srečujemo v letošnjem letu, odločili za pregled preteklih 27 let Miklavževega koncerta.

Pomagate pa lahko tudi vi, in sicer s pomočjo SMS sporočil, tako, da pošljete besedo MIKLAVZ5 na 1919 in podarili boste 5€. Če želite prispevati poljuben znesek, pa lahko to storite z dobrodelnim klicem med oddajo na številko 01 472 00 11. Darujete lahko tudi preko mBills, ali preko QR kode, ki je dostopna na spletni strani Rotary kluba Ljubljana.

Nagovorite osnovno šolo ali šolski sklad iz vaše okolice, da se prijavi na razpis in tako prejme sredstva za otroke, ki so potrebni pomoči.

Vloga za dodelitev sredstev osnovnim šolam je na voljo na njihovi spletni strani: Razpis je objavljen na spletni strani Rotary kluba Ljubljana.

Loading...