Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Kolumnisti

»Rasizem« je le pretveza za državljansko vojno, ki je namenjena odstranitvi bistvenih zavetij človeka, kot sta zgodovina in civilizacija

Deli na:
»Rasizem« je le pretveza za državljansko vojno, ki je namenjena odstranitvi bistvenih zavetij človeka, kot sta zgodovina in civilizacija

Dr. Boštjan M. Turk

Dr. Boštjan M. Turk, politični analitik in publicist

Procesi, ki se razvijajo po smrti Georgea Floyda, so v globini enake narave: v ozadju bobni totalitarna volja, ki hoče predrugačiti sedanjost in zgodovinsko identiteto Zahoda. Mediji so danes njeno najvidnejše orožje. Brisanje meje med zgodovino in nezgodovino postaja nevarno podobno izenačevanju zločina z nezločinom.

Razumljivo je po sebi, da oboje vodi v konec civilizacije in urejene družbe. A se mainstream ne da: z lupo se iščejo nove žrtve policijskega nasilja: pravkar je zavrelo v Franciji (primer družine Traoré, kjer je kriminal v genih). Korporacije (Nike, Ferrero, Netflix), nadalje Hollywood in naposled velike pralnice svetovnega denarja à la Soros rjujejo v boju zoper domnevni »rasizem«.

A »rasizem« je le pretveza za državljansko vojno, ki je namenjena odstranitvi bistvenih zavetij človeka, kot sta zgodovina in civilizacija. Do cilja: vse več oblasti, ta pa pomeni vse več kapitala, jim pomaga komunistična Antifa. V tem trenutku smo tako priča uveljavljanju enega najmočnejših protislovij časa, ki se ga njegovi tvorci morda niti v celoti ne zavedajo. A tisti, ki zgodovino bolje poznamo, vemo, da se vselej ponavlja. Zahod je tako pred katastrofo jedrske razsežnosti: vprašanje je, ali bo politika to razumela in znala pravilno ukrepati.

KOLUMNA V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...