Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Četrti rajh se kuje z evrom in ob bruseljskem podaljšku nemške politike

Deli na:
Četrti rajh se kuje z evrom in ob bruseljskem podaljšku nemške politike

Foto: Primož Lavre

Nemčiji, EU, Sloveniji je namenjena usoda zamenjave populacij, izbrisa avtohtonih narodov in posledično naše civilizacije. Temeljno izhodišče je, da če to uspe v Nemčiji, bo uspelo v celotni Evropi.

Pred dobrega pol leta sem pisal o Nemčiji, ki ji je pod vodstvom kanclerke Angele Merkel uspelo v srčiki Evropske unije vzpostaviti državo, ki si zaradi svoje ekonomske premoči zasluži primerjavo s preteklimi nemškimi rajhi. Rajhi iz preteklosti so bili skovani z ognjem in mečem, četrti rajh pa se kuje z novodobno nemško marko, evrom in ob bruseljskem podaljšku nemške politike, Junckerjevi Evropski komisiji.

Prvi pogoj za utrditev četrtega nemškega rajha je preoblikovanje Evropske unije v federalizirano zvezo držav, ki so finančno in ekonomsko odvisne od Berlina in Bruslja. Ideje o večjem skupnem proračunu EU, skupnem finančnem ministru in o vzpostavitvi evropske vojske so vzvodi, po katerih bruseljski birokrati napadajo nacionalne, suverene države.

Vsiljevanje nezakonitih migrantov je še ena od teh oblik. EU kot krinka za velikonemštvo. Gre za krepitev nacionalnih (ekonomskih) interesov najmočnejše države EU Nemčije na račun drugih držav članic, za zatiranje teh istih naših, nacionalnih interesov drugih držav članic, za poskus krepitve centralne bruseljske oblasti, ki jo obvladuje ta ista Nemčija.

Nemčiji, EU, Sloveniji je namenjena usoda zamenjave populacij, izbrisa avtohtonih narodov in posledično naše civilizacije.

Hkrati pa to velikonemštvo ni nacionalna ideologija, ki koristi Nemcem, nasprotno, Nemci so pri tem žrtve. Ideološki gospodarji Nemčije in njim poslušna nemška politika velikonemške gospodarske interese paradoksalno uveljavljajo na račun Nemcev. Del nemških oblastnikov z Angelo Merkel na čelu se je odločil, da Nemce v desetletjih, ki so pred nami, izbrišejo kot domicilno prebivalstvo Nemčije.

Nemčiji, EU, Sloveniji je namenjena usoda zamenjave populacij, izbrisa avtohtonih narodov in posledično naše civilizacije. Temeljno izhodišče je, da če to uspe v Nemčiji, bo uspelo v celotni Evropi. Zagovorniki multikulturizma so napovedali vojno naši civilizaciji, nam belcem. Prej kot bomo to spoznali in razumeli njihovo sprevrženo delovanje, učinkoviteje se mu bomo zoperstavili. 

Zavedati se moramo, da se ta ideologija kot kuga širi skozi liberalne in progresivne akademske, publicistične, novinarske in politične kroge. Absurdnost vsega tega spremljamo v ZDA, v Sloveniji pa z delovanjem Sorosevega Mirovnega inštituta in njegovih prisklednikov. Mirovni inštitut kot prva linija te agresivne in izrojene ideologije preganja svobodo govora pod krinko boja s sovražnim govorom na gestapovski način, z internetnimi aplikacijami in »špecanjem« policiji.

Njihova aktivistka zmerja tiste, ki se ne strinjamo z njo, za stekle pse, nacionalna RTV pa skupaj z njo širi rasizem proti nam belim moškim. Žal to ni naključje, to so vojaki revolucije, pravi rasisti, katerih cilj je izbrisati našo civilizacijo, nas bele moške in izbrisati naše bele otroke. Islamizacija, arabizacija in šeriatizacija so v tem spopadu njihovo orodje in orožje. Revolucija, ta skrajna multikulti ideologija, potrebuje konflikt med dvema, da bo kot tretja zmagovalka.

Merklovi smo lahko za nekaj zelo hvaležni. Omogočila nam je, da smo spregledali. Če smo bili v preteklosti uspavani in smo ji verjeli, da je, kot je sama dejala, pred nekaj leti multikulturizem mrtev, nas je v letu 2015 s sprožitvijo nezakonitega milijonskega migrantskega vala čez Balkan opomnila, za kaj gre. Gre za zamenjavo ras, za zamenjavo civilizacij. Ona je kriva in odgovorna za brexit,  ona je zaslužna za 13 odstotkov volilnih glasov stranke Alternativa za Nemčijo.

Alternativa je v Nemcih prebudila upanje in sprožila naraven upor in odpor proti njeni izdajalski politiki do lastnega naroda. Narodi niso in nismo preživeta kategorija, kot nam razlaga bruseljska elita, politični nazadnjaki – progresivci. Hrepenenje po lastni narodni državi Kataloncev, Škotov in Kurdov v tem trenutku dokazuje prav nasprotno. Sedaj bo treba postaviti jasne okvire.

Ekonomskih argumentov za uvažanje nezakonitih migrantov ni. Nekaj sto od milijona jih v Nemčiji zares dela. Delovna mesta prihodnosti bodo zahtevala visokokvalificiran kader s predvsem tehnično izobrazbo. Arabci in podsaharski črnci to zanesljivo niso in ne bodo. Statistike so jasne. Načelo solidarnosti, kot ga prodajajo bruseljski birokrati, nikoli ne sme in ne more biti na rovaš naše varnosti!

Slovenija, Slovenci ali pa Vzhodni Evropejci nimamo nikakršne moralne ali druge dolžnosti, da skrbimo za bogate Arabce ali postkolonialne Afričane. Kaj šele da jih naseljujemo med nami. Pomoči potrebnim, beguncem je treba v skladu z našimi možnostmi pomagati v žarišču problema in s ciljem, da se lahko čim prej vrnejo na svoja ognjišča. In seveda pred tem poskrbeti za 300.000 naših sodržavljanov, ki se vsak dan soočajo z revščino.

Dejstvo je, da se Evropejci in Slovenci staramo ter imamo premalo otrok. Odgovorna politika bo promovirala ideje in politike, da so naši otroci naša prihodnost. Tako je vedno bilo in bo. Tuji otroci ne bodo skrbeli za nas. Oni bodo skrbeli zase, za svoje otroke, krepili svojo vero in kulturo.

Odgovor na te multikulti neumnosti je torej na dlani, več Slovencev v Sloveniji. Vsak, ki pa pride k nam zato, da prispeva k naši družbi, prispeva in se bori za skupno dobro, je dobrodošel, pa naj bo v tovarni, na univerzi ali športnem parketu. Ni pa dobrodošel imam, ki pride v Slovenijo, noče govoriti slovensko, zaničuje našo kulturo in navade ter širi ideologijo, vero, ki je naperjena proti Slovencem. Ob tem pa še kriči, kako so kršene njegove človekove pravice. Enosmerna letalska vozovnica na njegove stroške je in mora biti naš odgovor.

Nemški volilni rezultat, jasen višegrajski upor proti nezakonitim migracijam in repopulaciji Evrope so prvi znanilci sprememb in prebujanja. Samomorilska politika se mora ustaviti, takšnim politikom pa je treba pokazati vrata. Na Madžarskem in Poljskem se je to že zgodilo, na Nizozemskem se to dogaja, dogaja se v Nemčiji, Veliki Britaniji, naslednja bo Švedska.

In kaj dela naša politična elita? Zazrta je v gospodarja. Želi služiti, hlapčevati. Vsi slovenski poslanci v Evropskem parlamentu so podprli te vsiljene migrantske kvote. Naslednje leto bomo videli, ali so se kaj spametovali. Kajti izbira postaja vse bolj enostavna, ali mi ali oni. Zame pri tem dileme ni!