cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

jesenice alge Svet24.si

Temni madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Miran Pavlin: Jan Oblak je kot 16-letnik imel dispozicije, ki jih redko vidiš

Deli na:
Miran Pavlin: Jan Oblak je kot 16-letnik imel dispozicije, ki jih redko vidiš

Bil sem direktor pri Olimpiji, ko je Jan Oblak pri šestnajstih podpisal prvo profesionalno pogodbo. Pa ne zato, ker sem jaz to hotel, temveč zato, ker je moj trener vratarjev vztrajal, da mu ponudimo pogodbo. 16-letnik je imel dispozicije, ki jih redko vidiš. Imel je mirnost, ki je pri njem prirojena. Da bo pa naredil tako kariero, kot jo je, si je malokdo predstavljal. Handanović je dokazal, da je vrhunski vratar, ne razumem pa, zakaj se v majhni Sloveniji ne moremo zmeniti, da bi oba nastopala za reprezentanco. To so samo človeški odnosi, tudi Handanović bi razumel, če morda ne bi bil več prvi vratar.

Ne moremo si privoščiti, da imamo dva tako vrhunska igralca v najboljših klubih, a enega ne kličemo več. Buffon je zdaj podaljšal pogodbo pri Juventusu, pa je star skoraj 40 let. Handanović bo podpisal novo pogodbo in bo še štiri, pet let branil na najvišji ravni, naj bo v Manchestru, pri Chelseaju ali kje drugje. Kdo smo mi v Sloveniji, dva milijona nas je, pa damo takega igralca na stran. Kljub Oblaku.Kaj če se njemu kaj zgodi?

Poglejte Chelsea, klub se je zrušil, ker so po prihodu Thibauta Courtoisa pustili, da je prejšnji prvi vratar Peter Cech odšel v Arsenal. Potem se je Courtois poškodoval. Kaj se je zgodilo? Mourinho je moral iti, vse je šlo k hudiču. V nogometu lahko zelo malo manjka, da gre vse narobe. To, da je zdaj zdravnica kriva, vedno je nekdo kriv.

INTERVJU V TISKANI IZDAJI REPORTERJA