Oleg Prudki Svet24.si

V Ukrajini v bojih ubit boksarski šampion

theo, odtočni jašek Svet24.si

VIDEO: Malega Thea vpričo mame pogoltnil odtočni...

vorsic Necenzurirano

Epilog afere v UKC Maribor: brez kazni za ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Reporter.si

Tonin vojsko zapušča v razsulu: večina tankov ...

dirka Ekipa24.si

Grozljivo trčenje na kolesarski dirki! Zgodilo se...

eva-longoria Odkrito.si

Eva Longoria v Cannesu pokazala neverjetno postavo...

simon rožman Ekipa24.si

Senzacija! Simon Rožman zapušča Celje, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Izjave iniciative "Slovenski zdravniki" so popolno laganje in strašenje staršev

Deli na:
Izjave iniciative "Slovenski zdravniki" so popolno laganje in strašenje staršev

Alojz Ihan - Foto: Primož Lavre

Alojz Ihan, imunolog, o izjavah iniciative "Slovenski zdravniki", ki jo sestavlja 38 zdravnikov in zobozdravnikov, nekaj veterinarjev, farmacevtov in inženirjev

V Sloveniji zdaj cepimo izključno z mRNK-cepivi. Od začetka razvoja teh cepiv raziskave spremljajo nekateri pomisleki o njihovi domnevni kancerogenosti, o domnevnem vplivu na genski zapis. Kako znanstveno relevantni so? Obstajajo celo očitki, da so zdravniki, ki o tem govorijo in pišejo, izobčeni iz znanstvene sfere.

Noben zdravnik ni izobčen iz znanstvene sfere, če se pride pogovarjat z nami. Na skupini za cepljenje imamo velikokrat gostujoče zdravnike, ki jih zanima neki problem. In nikogar ne moti – zlasti zdaj, ko so te komunikacije elektronske – če je udeležencev deset ali dvajset. Seveda se je treba na takšnih skupinah pogovarjati ne s citiranjem nekih namišljenih člankov, ampak s konkretnimi številkami. In te konkretne številke so pa, ko se na primer prebirajo pamfleti te skupine, grozne, moram reči. Če na primer gledamo ravno glede posledic cepljenja otrok: v tem pamfletu je navedeno, da predvidevajo, da bi bilo 100 mrtvih otrok na milijon cepljenih. In potem povedo, kako so prišli do tega: iz registracijske študije Pfizerja. Ker je bilo 40.000 udeležencev v več skupinah. Od teh udeležencev je bilo v treh mesecih šest mrtvih. Štirje v kontrolni skupini, dva v cepljeni. In seveda, to so smrti, ki nastanejo, če veliko ljudi opazuješ dlje časa. Ampak ta skupina je vzela eno od podskupin, 10.000, v kateri je bila ena smrt na strani cepljenih. Iz tega je izračunala, da bi bil v primeru cepljenja en otrok na 10.000 mrtev, kar pomeni 100 na milijon.

Se pravi, operirajo z nekimi realnimi podatki, ki so pa popolnoma ...

... to je popolno laganje in strašenje staršev, ki se ob takih številkah potem ne morejo odločati za cepljenje.

MMC