nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Gordana Grandošek Whiddon Njena.si

Vražja dama spregovorila o izgubi otroka

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Izjava dneva

Izjave iniciative "Slovenski zdravniki" so popolno laganje in strašenje staršev

Deli na:
Izjave iniciative "Slovenski zdravniki" so popolno laganje in strašenje staršev

Alojz Ihan - Foto: Primož Lavre

Alojz Ihan, imunolog, o izjavah iniciative "Slovenski zdravniki", ki jo sestavlja 38 zdravnikov in zobozdravnikov, nekaj veterinarjev, farmacevtov in inženirjev

V Sloveniji zdaj cepimo izključno z mRNK-cepivi. Od začetka razvoja teh cepiv raziskave spremljajo nekateri pomisleki o njihovi domnevni kancerogenosti, o domnevnem vplivu na genski zapis. Kako znanstveno relevantni so? Obstajajo celo očitki, da so zdravniki, ki o tem govorijo in pišejo, izobčeni iz znanstvene sfere.

Noben zdravnik ni izobčen iz znanstvene sfere, če se pride pogovarjat z nami. Na skupini za cepljenje imamo velikokrat gostujoče zdravnike, ki jih zanima neki problem. In nikogar ne moti – zlasti zdaj, ko so te komunikacije elektronske – če je udeležencev deset ali dvajset. Seveda se je treba na takšnih skupinah pogovarjati ne s citiranjem nekih namišljenih člankov, ampak s konkretnimi številkami. In te konkretne številke so pa, ko se na primer prebirajo pamfleti te skupine, grozne, moram reči. Če na primer gledamo ravno glede posledic cepljenja otrok: v tem pamfletu je navedeno, da predvidevajo, da bi bilo 100 mrtvih otrok na milijon cepljenih. In potem povedo, kako so prišli do tega: iz registracijske študije Pfizerja. Ker je bilo 40.000 udeležencev v več skupinah. Od teh udeležencev je bilo v treh mesecih šest mrtvih. Štirje v kontrolni skupini, dva v cepljeni. In seveda, to so smrti, ki nastanejo, če veliko ljudi opazuješ dlje časa. Ampak ta skupina je vzela eno od podskupin, 10.000, v kateri je bila ena smrt na strani cepljenih. Iz tega je izračunala, da bi bil v primeru cepljenja en otrok na 10.000 mrtev, kar pomeni 100 na milijon.

Se pravi, operirajo z nekimi realnimi podatki, ki so pa popolnoma ...

... to je popolno laganje in strašenje staršev, ki se ob takih številkah potem ne morejo odločati za cepljenje.

MMC

Loading...