Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Izjave iniciative "Slovenski zdravniki" so popolno laganje in strašenje staršev

Deli na:
Izjave iniciative "Slovenski zdravniki" so popolno laganje in strašenje staršev

Alojz Ihan - Foto: Primož Lavre

Alojz Ihan, imunolog, o izjavah iniciative "Slovenski zdravniki", ki jo sestavlja 38 zdravnikov in zobozdravnikov, nekaj veterinarjev, farmacevtov in inženirjev

V Sloveniji zdaj cepimo izključno z mRNK-cepivi. Od začetka razvoja teh cepiv raziskave spremljajo nekateri pomisleki o njihovi domnevni kancerogenosti, o domnevnem vplivu na genski zapis. Kako znanstveno relevantni so? Obstajajo celo očitki, da so zdravniki, ki o tem govorijo in pišejo, izobčeni iz znanstvene sfere.

Noben zdravnik ni izobčen iz znanstvene sfere, če se pride pogovarjat z nami. Na skupini za cepljenje imamo velikokrat gostujoče zdravnike, ki jih zanima neki problem. In nikogar ne moti – zlasti zdaj, ko so te komunikacije elektronske – če je udeležencev deset ali dvajset. Seveda se je treba na takšnih skupinah pogovarjati ne s citiranjem nekih namišljenih člankov, ampak s konkretnimi številkami. In te konkretne številke so pa, ko se na primer prebirajo pamfleti te skupine, grozne, moram reči. Če na primer gledamo ravno glede posledic cepljenja otrok: v tem pamfletu je navedeno, da predvidevajo, da bi bilo 100 mrtvih otrok na milijon cepljenih. In potem povedo, kako so prišli do tega: iz registracijske študije Pfizerja. Ker je bilo 40.000 udeležencev v več skupinah. Od teh udeležencev je bilo v treh mesecih šest mrtvih. Štirje v kontrolni skupini, dva v cepljeni. In seveda, to so smrti, ki nastanejo, če veliko ljudi opazuješ dlje časa. Ampak ta skupina je vzela eno od podskupin, 10.000, v kateri je bila ena smrt na strani cepljenih. Iz tega je izračunala, da bi bil v primeru cepljenja en otrok na 10.000 mrtev, kar pomeni 100 na milijon.

Se pravi, operirajo z nekimi realnimi podatki, ki so pa popolnoma ...

... to je popolno laganje in strašenje staršev, ki se ob takih številkah potem ne morejo odločati za cepljenje.

MMC