Reporter
E-novice
Digitalna naročnina
Reporter
Naroči
Najnovejše
 

Vse najboljše in na zdravje, Niko Grafenauer: 85 let velikega intelektualca

Ključna beseda: domen-krc


Delikatesa iz mrčesa: Ko na mizo dobite krožnik žuželk

Pred desetimi leti je nadobudni startup Zoic bar v bežigrajski kavarni Tiskarna pripravil degustacijo palačink iz ličink hroščev mokarjev. Čeprav se jih je v praksi prijelo ime črvi, ker so dejansko videti kot črvi, v resnici gre za ličinke, ki rodijo črne hrošče Tenebrio molitor. Če se boste znebili predsodkov, bodo žuželke, ustrezno obdelane, najpogosteje pečene ali ocvrte, teknile tudi vam.

 
zuzelke prehrana juha pf.jpg
Reporter Plus

Naročite Reporter Premium


Začnite preizkusno naročnino za samo 1,99 €!

Naroči Reporter
Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.