mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Trump v ogenj pošilja svoje najmočnejše orožje: Melanio!

Deli na:
Trump v ogenj pošilja svoje najmočnejše orožje: Melanio!

Donald in Melania Trump v Mar-a-Lagu. - Foto: Reuters

Če je volilno kampanjo leta 2016 večinoma spremljala iz zakulisja in je le redko nastopila na Trumovih predvolilnih shodih, naj bi bila letos precej bolj aktivna.

Čeprav je prisotnost prve dame v predsednikovi volilni kampanji nekaj običajnega, je bila Melania doslej dokaj izbirčna glede dogodkov, ki se jih je udeležila. Po novem letu, ko se je Donald Trump spopadal z ustavno obtožbo, so bili njeni javni nastopi še posebej redki, se je pa pokazala po neuspehu obtožbe in Trumpovem nagovoru Američanom v kongresu.

Po poročanju portala Politico bo to pomlad pomagala zbirati donacije za moževo kampanjo. Na dveh prireditvah za donatorje, eni v Beverly Hillsu in drugi v moževem floridskem klubu Mar-a-Lagu, naj bi bila kar ona glavna zvezda. Njeno aktivno sodelovanje v zbiranju sredstev za volitve je novost – največ, kar je prej storila, je bilo, da je potencialnim donatorjem poslala elektronsko sporočilo in jih prosila za pomoč.

Kot najbolj priljubljena članica Trumpove družine je Melania tisto orožje, ki ga Trump v volilni bitki še ni zares uporabil. Pričakovati je, da bo pogosteje nastopala na volilnih zborovanjih, poroča CNN. Nazadnje se je na shodu Trumpovih privržencev pokazala lani poleti, ko jo je množica še bolj energično pozdravila kot pred njo predsednika.

Drugače kot pred štirimi leti nima več izgovora, da mora kot mati skrbeti za sina Barrona. Fant zdaj šteje 14 let in če 14-letniki česa ne marajo, je to mama, ki jih ima ves čas na očeh. Če je lačen, mu sendvič lahko naredi babica Amalija (ki z dedkom Viktorjem menda veliko časa prebije s hčerko in vnukom) ali pa kateri od služabnikov v Beli hiši.