janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

zdravko-počivalšek Svet24.si

Pokleknili so na koruzo, a pokora še ni prinesla ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

Svet

Trump v ogenj pošilja svoje najmočnejše orožje: Melanio!

Deli na:
Trump v ogenj pošilja svoje najmočnejše orožje: Melanio!

Donald in Melania Trump v Mar-a-Lagu. - Foto: Reuters

Če je volilno kampanjo leta 2016 večinoma spremljala iz zakulisja in je le redko nastopila na Trumovih predvolilnih shodih, naj bi bila letos precej bolj aktivna.

Čeprav je prisotnost prve dame v predsednikovi volilni kampanji nekaj običajnega, je bila Melania doslej dokaj izbirčna glede dogodkov, ki se jih je udeležila. Po novem letu, ko se je Donald Trump spopadal z ustavno obtožbo, so bili njeni javni nastopi še posebej redki, se je pa pokazala po neuspehu obtožbe in Trumpovem nagovoru Američanom v kongresu.

Po poročanju portala Politico bo to pomlad pomagala zbirati donacije za moževo kampanjo. Na dveh prireditvah za donatorje, eni v Beverly Hillsu in drugi v moževem floridskem klubu Mar-a-Lagu, naj bi bila kar ona glavna zvezda. Njeno aktivno sodelovanje v zbiranju sredstev za volitve je novost – največ, kar je prej storila, je bilo, da je potencialnim donatorjem poslala elektronsko sporočilo in jih prosila za pomoč.

Kot najbolj priljubljena članica Trumpove družine je Melania tisto orožje, ki ga Trump v volilni bitki še ni zares uporabil. Pričakovati je, da bo pogosteje nastopala na volilnih zborovanjih, poroča CNN. Nazadnje se je na shodu Trumpovih privržencev pokazala lani poleti, ko jo je množica še bolj energično pozdravila kot pred njo predsednika.

Drugače kot pred štirimi leti nima več izgovora, da mora kot mati skrbeti za sina Barrona. Fant zdaj šteje 14 let in če 14-letniki česa ne marajo, je to mama, ki jih ima ves čas na očeh. Če je lačen, mu sendvič lahko naredi babica Amalija (ki z dedkom Viktorjem menda veliko časa prebije s hčerko in vnukom) ali pa kateri od služabnikov v Beli hiši.

loading...
Loading...