nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Svet

Ruski milijarder na Hrvaškem umrl zaradi srčne kapi

Deli na:
Ruski milijarder na Hrvaškem umrl zaradi srčne kapi

Foto: Reuters

Ruski državljan Leonid Gart, ki so ga v nedeljo našli mrtvega v morju pri otoku Brač na Hrvaškem, je umrl zaradi srčne kapi, je danes sporočilo splitsko tožilstvo po opravljeni obdukciji v Splitu. Na ta način so zanikali ugibanja ruskih in hrvaških medijev, ki so omenjali umor ter alkohol in mamila kot vzrok smrti.

Obdukcijo enega največjih ruskih gradbenih podjetnikov in predsednika ruske sankaške zveze so opravili v splitski bolnišnici. Ugotovili so, da na truplu ni bilo nobenih novih mehanskih poškodb, v telesu pokojnika pa tudi niso našli sledov alkohola ali mamil.

Ruski mediji so v začetku tedna sumili, da gre za prikrit umor 39-letnega Garta, čeprav so hrvaški policisti takoj zanikali, da bi bila njegova smrt posledica nasilja.

Hrvaški mediji so poročali, da so v Gartovem čolnu, s katerim se je odpravil na morje, našli sledi alkohola in ostanke zavojčka marihuane. Ob tem so se sklicevali na vire, povezane s preiskavo.

Izpostavljali so njegovo bogastvo in tesne povezave z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, pri čemer so ga opisovali kot "ruskega milijarderja" in "Putinovega oligarha".

Gart je bil na družinskih počitnicah na otoku Braču, njegovo truplo pa je iz morja v nedeljo izvlekla posadka trajekta, ki povezuje omenjeni dalmatinski otok s kopnim.

loading...
Loading...