nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Svet

Ron Paul: Posredovanje policije v Bostonu hujše od napada

Deli na:
Ron Paul: Posredovanje policije v Bostonu hujše od napada

Foto: Reuters

Nekdanji kongresnik iz Teksasa in republikanski predsedniški kandidat Ron Paul je kritiziral posredovanje oblasti po bombnem napadu v Bostonu 15. aprila in ga označil za hujše, kot je bil sam napad.

"Vlada je dobila priložnost, da policijsko preiskavo spremeni v vojaško okupacijo ameriškega mesta. Ta poteza brez primerjave bi nas morala prestrašiti bolj kot sam napad," je za svobodnjaško spletno stran Lewa Rockwella dejal Paul.

Najbolj zaskrbljujoče so bile zanj hišne preiskave v času lova na oba osumljenca Džoharja in Tamerlana Carnajeva v predmestju Watertown. "Spominjale so me na vojaški udar v banana republiki. Nasilno zaprtje mesta, militaristična policija v tankih na ulicah. Oborožene preiskave od vrat do vrat brez preiskovalnih nalogov. Družine vržene na cesto z naperjenim orožjem," je med drugim svoje vtise navedel Paul.

Za nekdanjega kongresnika vse to ni bilo niti najmanj potrebno, ker je 19-letnega osumljenca Džoharja Carnajeva na koncu odkril državljan, ko je policija začasno prekinila blokado oziroma policijsko uro. "Odkril ga je državljan in ne policija. Identificirali so ga zasebni državljani in ne policijske nadzorne kamere," je dejal Paul.

loading...
Loading...