Revija Reporter
Svet

Razkrivamo skrivnost, zakaj se je Trump pojavil v razvpitem filmu Sam doma 2 in kdaj je ob njem nastopila Melania

A. Ž.

28. dec. 2019 6:00 Osveženo: 8:48 / 28. 12. 2019

Deli na:

Donald in Melania Trump v filmu Zoolander.

YouTube

Film Sam doma 2 je postal svetovna tema, saj so na kanadski televiziji izrezali prizor, v katerem nastopa Donald Trump. Sam doma 2 pa ni edini film, v katerem se pojavlja Trump.

Zdajšnji ameriški predsednik Donald Trump je skupaj nastopal v 13 celovečernih filmih, od tega dveh dokumentarnih. Poleg Sam doma 2, ki so ga posneli leta 1992, se je med drugim pojavil še v filmu Zoolander iz leta 2001 (skupaj z Melanio Trump, ki v filmu ne reče niti besedice) in Wall Street: Denar nikoli ne spi iz leta 2010.

Trump se je pojavljal tudi v 18 televizijskih nanizankah ali oddajah. Med drugim v Princu z Bel-Aira, Varuški, Nenadoma Susan in Seksu v mestu.

Kot piše britanski Daily Mirror, je Trump leta 1992 posnel tudi prizor v filmu Vonj po ženski, v katerem je glavno igral Al Pacino, a so njegov prizor pri montaži izrezali, tako da ga gledalci nikoli niso videli.

Trump ima namreč navado, da dovoli snemanja filmov v stavbah, ki so v njegovi lasti, če se lahko za trenutek pojavi v filmu (ang. cameo role).

Tako se je Trump pojavil v filmu Sam doma 2, saj so film snemali tudi v njegovem Plaza Hotelu. Podobno je Trump dobil tudi mini-vlogo v Vonju po ženski. Če so Trumpa v Vonju po ženski na koncu izrezali, pa so ustvarjalci filma Sam doma 2 Trumpov nastop ohranili v končni različici filma.

Filmi in nanizanke, v katerih se je pojavil Trump: