lev Dobra karma

8. 8. je galaktični dogodek leta, vpliv bo trajal...

bojana ivanovic 3 Svet24.si

Bojana Ivanović ve, kako je na dnu in kako ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

sezonski-delavci, kmetijstvo Svet24.si

Sezonci pobegnejo v Avstrijo, kjer so tudi bolje ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Svet

Pijana Slovenka na Hrvaškem pridelala 1400 evrov kazni: po Krku se je vozila brez izpita, nazadnje pa je še zmerjala policiste

Deli na:
Pijana Slovenka na Hrvaškem pridelala 1400 evrov kazni: po Krku se je vozila brez izpita, nazadnje pa je še zmerjala policiste

Fotografija je simbolična. - Foto: Profimedia

Hrvaški policisti so v nedeljo v Omišlju na otoku Krku ustavili 41-letno slovensko državljanko med nepravilnim prehitevanjem kolone vozil. Slovenka ni imela vozniškega dovoljenja in je žalila policiste, izmerili pa so ji nekaj manj kot 2,1 promila alkohola v krvi. Sodnik za prekrške ji je prisodil 10.600 kun (1400 evrov) kazni.

Slovenko je policija ujela, medtem ko je minuli konec tedna v primorsko-goranski županiji izvajala okrepljen nadzor prometa z namenom preprečevanja prometnih nesreč. Od petka do nedelje so zabeležili več kot 300 prometnih prekrškov.

Zaradi alkohola so testirali 178 voznikov, največjo koncentracijo alkohola v krvi (2,07 promila) pa so ugotovili prav pri omenjeni 41-letni slovenski voznici, ki so jo ustavili v Omišlju nekaj po 19. uri. Z osebnim vozilom znamke nissan juke slovenskih registracijskih oznak je nepravilno prehitevala kolono vozil, je danes sporočila policijska uprava s sedežem na Reki.

Kot so dodali, pri sebi ni imela vozniškega dovoljenje ter je žalila policiste, ki so opravljali svoje delo. Pridržali so jo na policijski postaji, po končanem postopku pa tudi ovadili sodniku za prekrške. Zaradi več prekrškov mora plačati 1400 evrov kazni, tri mesece pa ne bo mogla upravljati z vozili na Hrvaškem, so še objavili na spletni strani primorsko-goranske policijske uprave.

Loading...