porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

nazare, valovi Svet24.si

VIDEO: Tako se spuščajo po orjaških valovih

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

indira Njena.si

Indira Ekić ni več blondinka

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

Svet

Nov strelski obračun v Ameriki, moril je nezadovoljni uslužbenec

Deli na:
Nov strelski obračun v Ameriki, moril je nezadovoljni uslužbenec

Foto: Reuters

Iz ZDA poročajo o novem strelskem incidentu, ki se je zgodil v enem od supermarketov v mestu Old Bridge, kakih 65 kilometrov južno od New Yorka v zvezni državi New Jersey. Nezadovoljni uslužbenec je namreč davi po krajevnem času streljal na sodelavce. Dva med njimi je ubil, nato pa si je sodil sam.

Incident se je zgodil, medtem ko so uslužbenci polnili police, strank pa tedaj v trgovini ni bilo, poročajo tuje tiskovne agencije.

Po navedbah policije je 23-letni moški, ki naj bi po pisanju medijev v trgovini delal le dva tedna, ubil 18-letno žensko in 24-letnega moškega, ostalim sodelavcem pa se je uspelo skriti. Imen žrtev oziroma strelca niso objavili.

V trgovini je delal tudi noč pred streljanjem, nato se je za krajši čas odpravil ven in se vrnil z orožjem, puško vrste kalašnikov.

Le nekaj dni prej se je v New Yorku sicer zgodil podoben tragičen dogodek. 53-letni moški je pred stolpnico Empire State Building na Manhattnu pričakal nekdanjega šefa podjetja, v katerem je izgubil službo, in ga hladnokrvno ustrelil.

loading...
Loading...