Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Svet

Navdušenje pred olimpijskimi igrami začasno sesulo Twitter

Deli na:
Navdušenje pred olimpijskimi igrami začasno sesulo Twitter

Milijoni uporabnikov družbenega omrežja Twitter so se včeraj po vsem svetu kako uro soočali s težavami pri dostopu do omrežja. Vzrok težav še ni znan, do njih pa je najverjetneje prišlo zaradi sunkovitega porasta v številu tvitov, kar dan pred uradnim začetkom olimpijskih iger v Londonu ni presenetljivo.

Predstavniki socialnega omrežja so pred tem potrdili, da prihaja do motenj pri delovanju omrežja in da si prizadevajo normalizirati razmere, vendar pa vzroka za težave niso pojasnili.

O težavah pri dostopu do omrežja so poročali uporabniki iz Severne Amerike, Evrope, Azije, Bližnjega vzhoda in tudi Afrike, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Najbolj prizadet je bil spletni del družabnega omrežja, dostop pa je bil še vedno mogoč prek mobilnih aplikacij ter drugih aplikacij, ki za dostop do omrežja uporabljajo Twitterjev programski vmesnik (API).

Strokovnjaki napovedujejo, da bodo športni navdušenci med olimpijskimi igrami še posebej obremenili družbena omrežja. Na minulem evropskem prvenstvu so nogometni navdušenci namreč postavili svojevrsten rekord. Ob četrtem golu Špancev so zabeležili več kot 15.000 tvitov v eni sami sekundi. Toliko tvitov o nekem športnem dogodku dotlej še niso zabeležili.

loading...
Loading...