martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

Svet

Navdušenje pred olimpijskimi igrami začasno sesulo Twitter

Deli na:
Navdušenje pred olimpijskimi igrami začasno sesulo Twitter

Milijoni uporabnikov družbenega omrežja Twitter so se včeraj po vsem svetu kako uro soočali s težavami pri dostopu do omrežja. Vzrok težav še ni znan, do njih pa je najverjetneje prišlo zaradi sunkovitega porasta v številu tvitov, kar dan pred uradnim začetkom olimpijskih iger v Londonu ni presenetljivo.

Predstavniki socialnega omrežja so pred tem potrdili, da prihaja do motenj pri delovanju omrežja in da si prizadevajo normalizirati razmere, vendar pa vzroka za težave niso pojasnili.

O težavah pri dostopu do omrežja so poročali uporabniki iz Severne Amerike, Evrope, Azije, Bližnjega vzhoda in tudi Afrike, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Najbolj prizadet je bil spletni del družabnega omrežja, dostop pa je bil še vedno mogoč prek mobilnih aplikacij ter drugih aplikacij, ki za dostop do omrežja uporabljajo Twitterjev programski vmesnik (API).

Strokovnjaki napovedujejo, da bodo športni navdušenci med olimpijskimi igrami še posebej obremenili družbena omrežja. Na minulem evropskem prvenstvu so nogometni navdušenci namreč postavili svojevrsten rekord. Ob četrtem golu Špancev so zabeležili več kot 15.000 tvitov v eni sami sekundi. Toliko tvitov o nekem športnem dogodku dotlej še niso zabeležili.

loading...
Loading...