Alya in mama Cvetka Dobra karma

Osupljivo, kaj vse doživljata Alya in njena ...

žena, varanje, google-street-view Svet24.si

FOTO: Ženo z Googlovim uličnim pogledom zalotil ...

aleksandra pivec desus bobo9 Reporter.si

Zakaj je Desus sam po sebi anomalija veliko hujša...

nevihta, nevihtni oblak, ajdovščina2 Svet24.si

Vzorec se ponavlja: popoldanske ure ponekod ...

_GIL4051 Necenzurirano

Tajni sestanek šefa tožilstva pri Janši

pitt-aniston-jolie Odkrito.si

Jenn je bila boljša od Angie

darja tomažin kmetija Njena.si

Darji Tomažin razdejali posestvo

Svet

Najprej se je Melania hvalila, da s Trumpom seksata večkrat na dan, nato pa sta šla dvakrat narazen

Deli na:
Najprej se je Melania hvalila, da s Trumpom seksata večkrat na dan, nato pa sta šla dvakrat narazen

Donald in Melania Trump. - Foto: Profimedia

Donald Trump in Melania sta par od leta 1998 do danes, a malo manj znano je, da sta vmes šla dvakrat narazen.

Zgodba o tem, kako sta se Trump in Melania septembra 1998 prvič srečala na zabavi v newyorškem klubu Kit Kat Club, je precej znana. Takrat je znani ženskar Trump prišel na zabavo z lepo in bogato Norvežanko Celino Midelfart, a ga je ta večer popolnoma očarala naša rojakinja.

Malce manj znane so zgodbe o tem, da sta šla Donald in Melania dvakrat narazen. Prvič sta šla narazen leta 1999, ko je zvezo pretrgala Melania.

Kot piše ameriški spletni medij Politicalflare, je Melanijin cimer Matthew Atanian povedal moški reviji GQ, da je imela Melania že od samega začetka pomisleke, ali lahko zaupa Trumpu.

Znova sta začela hoditi šest mesecev pozneje. 9. novembra 1999 sta nastopila skupaj v znanem radijskem intervjuju s provokativnim radijskim voditeljem Howardom Sternom. Ta je v svoji oddaji poklical Trumpa in se med drugim z njim pogovarjal o njegovem spolnem življenju.

Stern se je v živo pogovarjal tudi z Melanijo, ki je sedela oziroma ležala zraven Trumpa, in jo vprašal, kaj ima na sebi. Melania mu je odgovorila: »Uh, ne ravno veliko.« »Si slečena? Si naga?« jo je nato vprašal jezikavi Stern, Melania pa je v smehu odgovorila: »Skorajda.«

Malce manj znane so zgodbe o tem, da sta šla Donald in Melania dvakrat narazen. Prvič sta šla narazen leta 1999, ko je zvezo pretrgala Melania.

V radijskem intervjuju je Melania, kot piše spletna stran Mother Jones, še dejala, da z Donaldom seksata večkrat na dan in da je njuno spolno življenje zelo dobro.

No, že kmalu pa so v medije pricurljale novice, da sta Donad in Melania spet šla narazen. Kot je pisal časnik New York Post, je tokrat Donald pustil Melanio in ji tako zlomil srce.

Konec zveze je januarja 2000 potrdil tudi Donald Trump v pogovoru z novinarjem New York Timesa. O Melaniji je imel samo lepe besede: »Melania je čudovita ženska, fantastična ženska, veličastna ženska in jo bom pogrešal.«

A sta se Donald in Melania po nekaj mesecih spet pobotala. Melania je pozneje trdila, da je bila za konec zveze kriva Trumpova želja, da bi leta 2000 kandidiral za predsednika ZDA kot kandidat Reformne stranke.

Pozneje Donald in Melania nista več šla narazen. Leta 2004 je Donald zasnubil Melanio z 1,5 milijona dolarjev vrednim prstanom (dobil ga je s popustom, tako da je zanj plačal 750.000 dolarjev). Melania je rekla ja in leta 2005 sta se poročila. Leta 2006 se jima je rodil sin Barron.

Loading...