krava Svet24.si

Krava napadla ženico, ta se je sama splazila do ...

soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

slovenija Ekipa24.si

Škandal! Glejte, kakšnega zadetka v Zenici niso ...

Pogovori o njegovem vodenju jutranjih poročil in oddaje Politično na RTV Slovenija že potekajo, kar Odkrito.si

Voditelj Nejc Krevs odkrito o razrešitvi

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Na Hrvaškem morda našli truplo Antonije Bilić

Deli na:
Na Hrvaškem morda našli truplo Antonije Bilić

Foto: Arhiv Reporterja

Na smetišču parkirišča za tovornjake ob državni cesti v kraju Fulaje pri Josipdolu na Hrvaškem so našli človeške kosti. Policija od torka pregleduje kraj, hrvaški mediji pa ugibajo, da gre za ostanke najstnice Antonije Bilić, ki jo pogrešajo od junija lani. Zaradi umora Bilićeve so oktobra na 40 let zapora obsodili Dragana Paravinjo.

Namestnik državne tožilke iz Karlovca Mladen Krajačić ni mogel potrditi, ali kosti pripadajo ženski ali moškemu, dodal pa je, da bo vse jasno čez nekaj dni, ko bodo v Zagrebu opravili analizo DNK.

Kraj, kjer so našli posmrtne ostanke, je nekaj sto metrov oddaljen od viadukta avtoceste proti Splitu in le nekaj kilometrov od počivališča Modruš, na katerem so 7. junija lani zadnjič zasledili signal z mobitela Bilićeve. Viadukt gre nad državno cesto Duga Resa - Josipodol - Senj, ob kateri so našli kosti.

Preiskovalci neuradno ocenjujejo, da so sledi, ki so jih našli ob kosteh, kot so obleka in lasje, resni indici, da gre za ostanke nesrečnega dekleta, danes poroča Jutarnji list. Dodaja, da je kosti, ki niso bile zakopane, slučajno našel lovec, ki je nemudoma obvestil policijo.

Časnik se sprašuje, kako je možno, da ostankov niso odkrili že prej, saj je obsežna preiskava potekala tudi na kraju, kjer so v torek našli kosti.

Bilićevo so nazadnje videli 7. junija lani ko je štopala pri domači vasi nedaleč Drniša v zaledju Šibenika. Vstopila je v tovornjak, ki ga je peljal Paravinja, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. Paravinja je zanikal, da bi umoril 17-letnico, vendar so ga oktobra na podlagi zaprtega kroga indicev o umoru in poskusu posilstva obsodili 40 let zapora.

Hrvaški mediji so pred dnevi poročali, da 43-letni Paravinja od 12. novembra v zaporu v Šibeniku gladovno stavka zaradi nezadovoljstva z obsodbo.