sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Muslimanski migranti oskrunili krščansko pokopališče

Deli na:
Muslimanski migranti oskrunili krščansko pokopališče

Foto: Facebook

Fince že nekaj dni razburja video posnetek, ki prikazuje prosilce za azil, kako skrunijo krščansko pokopališče. Na posnetku se vidi in sliši, kako migrant hodi od groba do groba, citira Koran in se posmehuje pokojnim.

Iz ozadja se sliši smeh snemalca in drugih prosilcev za azil. Kljub temu, da se je pokvarjenec, ki je bil prepoznan kot Iračan iz azilnega centra v mestu Kangasala, opravičil, Finci zahtevajo naj oblasti postopajo, kot nalaga zakon. Po finskem zakonu je za skrunitev grobov predvidena enoletna zaporna kazen.

Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek, ki prikazuje in dokazuje, da migranti nimajo prav nobenega spoštovanja do avtohtonih prebivalcev. Še več. Niti do pokojnih jih nimajo. Na posnetku brezobzirni in pokvarjeni prosilec za azil hodi od groba do groba in se norčuje iz umrlih. Citira Koran, snemalec in drugi nepridipravi pa se smejijo.

Zanimivo je, da so moški, ki so skrunili grobove, video sami naložili na facebook. Finci, ki so ga opazili, so se do posnetka odzvali z gnusom. Ugotovilo se je, da gre za prosilce za azil iz centra v mestu Kangasala (severno od Helsinkov), ki ga upravlja finski Rdeči križ. Moški z videa naj bi se že opravičil, toda Finci zahtevajo, da se z njim postopa kot veleva finski zakon, ker menijo, da mora zakon veljati tako za državljane Finske kot tudi za prosilce za azil. Kazen za skrunitev grobov je lahko eno leto zapora.

Sicer je Kangasala zbudila pozornost Fincev že konec oktobra, ker so prosilci za azil organizirali protest. Zakaj? Ker niso bili zadovoljni s finsko hrano in so zahtevali arabsko hrano. Toliko o hvaležnosti teh ljudi do Finske, ki jih je uboge in pred vojno bežeče sprejela v svojo državo.