901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Migrantsko spolno nasilje se nadaljuje, konec tedna množični spolni napad v Münchnu

Deli na:
Migrantsko spolno nasilje se nadaljuje, konec tedna množični spolni napad v  Münchnu

Foto: Print Screen/You Tube

V Nemčiji je prišlo do novega množičnega spolnega napada migrantov na domačinke. Po poročanju Daily Maila se je konec tedna v nočnem klubu v Münchnu najmanj 15 migrantskih izprijencev spravilo na dve domačinki. Skrajno sprevržen napad se je zgodil le nekaj ur po tistem, ko je nemška kanclerka napovedala deportacijo vsem migrantov, ki so storili kaznivo dejanje. Ostra kazenska zakonodaja se je denimo izkazala za zelo učinkovito na Norveškem, kjer se je po prevzemu oblasti s strani desnice in po zaostritvi zakonodaje stopnja kriminala zmanjšala za tretjino.

Najmanj 15 migrantov je konec tedna v nočnem klubu v Münchnu spolno napadlo dve domačinki. Napad je spominjal na množične silvestrske spolne migrantske napade v Kölnu, saj so policisti do zdaj zabeležili skoraj 400 prijav. Podrobnosti ogabnega migrantskega dejanja za zdaj niso znane, kar je razumljivo, saj policija po nalogu politike skriva migrantske napade na domačine, kar vse je pokazalo ob dogodkih v Kölnu.

Medtem pa nekateri skušajo napade migrantov nekako upravičiti. Tudi v Sloveniji. Igor Pribac, nekdanji vodja volilnega štaba Danila Türka, sedanjega kandidata za generalnega sekretarja OZN, je na družbenem omrežju spolne napade muslimanov na Nemke opravičil takole: „Si mlad moški in imaš naenkrat na dosegu to, kar si včasih videl na TV in v sanjah. Kaj storiš v zavetju teme in gruče?“ Kar pomeni, če muslimanski migrant posili žensko, je žrtev pravzaprav posiljevalec, posiljena ženska pa zločinka, ker ne razume potrebe tujerodcev. Kasneje je Pribac sicer zapisal: „Ali tu kdo taji mojo jasno obsodbo dogodkov Koelnu? Veliko veselja se naprej s svojimi umisleki.“

O spolnih napadih migrantov na domačinke sicer poročajo iz vse Evrope, kar pomeni, da v Kölnu ni šlo za osamljen primer, ampak za načrtno muslimansko posiljevanje. In ko začno domačini protestirati, se zgodi to, da denimo kanclerka Angela Merkel pošlje 1.500 policistov nad ljudi, ki protestirajo proti kulturi posiljevanja, medtem ko je spolno nadlegovane, oropane in posiljene ženske na silvestrsko noč v Kölnu reševalo samo okoli 140 policistov.