oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Migranti železniško postajo spremenili v "postajo strahu"

Deli na:
Migranti železniško postajo spremenili v "postajo strahu"

Foto: Bobo

Horde pijanih, predatorsko razpoloženih migrantov, so spremenile železniško postajo v avstrijskem Linzu v tako imenovano „no go“ cono za ženske, poroča britanski Daily Mail. Domačinke so jo poimenovale za „postajo strahu“, zato skoznjo tečejo, kličejo, naj jih pride kdo po njih, ali naročijo taksi, da jih odpelje.

Železniška postaja v Linzu je postala zbirališče za migrante, ki jih je Nemčija zavrnila, saj prihajajo iz tako imenovanih „varnih“ držav. Če ne bodo zaprosili za azil v Avstriji ali skušali s silo priti v Nemčijo, bo te mlade moške morala sprejeti nazaj Slovenija. Gre za migrante, ki so izredno nasilni, ki so si izbrali postajo zato, ker je tam brezplačen dostop do interneta, ker lahko kupijo pijačo in so v ogrevanih prostorih. Vendar jim to ni dovolj: napijejo se, spolno nadlegujejo ženske, padajo po tleh in bruhajo, v bližnjih grmih opravljajo malo in veliko potrebo.

„Kaj je to? To je grozno. Obupno. Rekla bi, da je to sramotno. Oni so plenilci, oni so pijani, povsod jih je dosti,“ je britanskim novinarjem povedala ženska, ki je želele ostati neimenovana. Dodala je, da je spodoben človek, da ni nacistka in ne sovraži ljudi. „Toda oni nimajo pravice, da se tako obnašajo v mojem mestu. Ali kjerkoli. Kako si sploh drznejo narediti mojo železniško postajo za kraj strahu,“ še še povedala.

Oče 16-letne deklice je napisal ogorčeno pismo lokalnemuolitiku Josefu Puehringerju. „Moja hči je stara 16 let in je prestrašena, ko gre v večernih urah skozi železniško postajo,“ je zapisal. Po tem pismu po postaji krožijo policijske patrulje, razmere so postale malo znosnejše. Vendar ne za 16-letno Joanno. „Da bi prišla sem ponoči. Vi se šalite,“ je povedala novinarjem in dodala: „Smo preveč prebrali in videli preveč na televiziji. Slišali smo, kako priseljenci posiljujejo ženske. Nočem, da se to zgodi tudi meni.“

Tako je povsod v Evropi in tako bo tudi v Sloveniji, in to tam, kjer bodo naselili migrante, ki se lahko povsem prosto gibljejo po državi. In počno, kar se jim zljubi.