ana maria mitić Dobra karma

Solze nesrečnih ljubezni Ane Marie Mitić je njen...

koronavirus-slovenija Svet24.si

Vlada bo odločila o ukrepih za naslednji teden. ...

anton stres pl2 Reporter.si

Škofovska Komisija Pravičnost in mir kritizira ...

covid-19, koronavirus, reševalno vozilo, urgenca Svet24.si

Mateja Logar: »Število postelj v enotah za ...

Screenshot 2020-10-28 at 17.26.07 Necenzurirano

Skrivnostni obisk pri Janezu Janši

brad-pitt-girlfriend Odkrito.si

Konec Bradove nove ljubezni?

Jože Hrovat 2 Njena.si

Umrl Žorž iz serije Najini mostovi

Svet

Kamala Harris zaradi stika z okuženima prekinila kampanjo v živo

Deli na:
Kamala Harris zaradi stika z okuženima prekinila kampanjo v živo

Kamala Harris - Foto: Profimedia

Podpredsedniška kandidatka demokratov Kamala Harris je do konca tedna prekinila predvolilno kampanjo v živo zaradi stika z dvema osebama, pri katerih so potrdili okužbo z novim koronavirusom. Gre za stevardeso, ki je bila na letalu s Harrisovo 8. oktobra, in komunikacijsko direktorico kampanje Liz Allen, ki je bila na istem letalu.

Ni sicer jasno, kje sta se obe okužili, vendar Harrisova, ki je bila na zadnjem testu pred 48 urami negativna, za vsak primer prekinja dogodke v živo.

Harrisova po zagotovilih predsedniške kampanje demokrata Josepha Bidna v 48 urah, preden je bil test pri stevardesi in komunikacijski direktorici pozitiven, ni bila v stiku z nobeno od njih in ne bo odšla v samoizolacijo.

Harrisova bi morala danes obiskati Severno Karolino, v petek Cleveland in do konca tedna še Pensilvanijo ter morda Teksas. Do ponedeljka so sedaj potovanja odpovedana, Harrisova pa bo nadaljevala s kampanjo po internetu.

Bidnova kampanja s tem znova poudarja razliko v njenem pristopu do novega koronavirusa v primerjavi s pristopom, ki ga ima predsednik ZDA Donald Trump, pri katerem so okužbo z novim koronavirusom potrdili. V anketah trenutno vodi njegov tekmec, demokrat Biden.

Loading...