stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Kaj je morala slišati revica Melania: neotesani Trump je nergal, koliko je zapravil za njene drage cunjice

Deli na:
Kaj je morala slišati revica Melania: neotesani Trump je nergal, koliko je zapravil za njene drage cunjice

Prva dama ZDA Melania Trump. - Foto: Profimedia

»Louis Vuitton, to je ime, ki ga dobro poznam – skozi leta me je stalo veliko denarja,« je ob obisku tovarne francoskega proizvajalca luksuznih izdelkov v Teksasu izjavil ameriški predsednik Donald Trump. Prva dama ZDA Melania Trump se sicer ponaša z bogato zbirko oblačil in drugih artiklov prestižne modne znamke.

Melanie na srečo ni bilo zraven in ni se ji bilo treba prisiljeno smehljati ob moževem duhovičenju, je pa Trumpa na ogled tovarne spremljala njegova hčerka Ivanka, še ena ljubiteljica znamke. Ta je sicer gostitelje v tovarni »provocirala« z izbiro konkurenčne Chanelove torbice.

Leta 2010 je Melania za serijo fotografij, posnetih v Trumpovi rezidenci v New Yorku, pozirala obkrožena z ducatom kovčkov Louis Vuitton, v preteklosti pa so jo paparaci ujeli med nakupovanjem v trgovinah slavne znamke.


Trumpa je ob ogledu tovarne gostil Bernard Arnault, lastnik znamke Louis Vuitton in eden najbogatejših ljudi na svetu. Arnault je dejal, da mu je v čast gostiti predsednika ZDA, obenem pa je dodal, da njegov namen ni soditi »različne vrste politik«.

Šef znamke Michael Burke pa je dejal, da z odpiranjem tovarne sledijo Trumpovi želji po vrnitvi delovnih mest v ZDA. »Ironično je, da to počne francoska tovarna,« je dodal.

Manj naklonjen je bil Trumpu Francoz Nicolas Ghesquière, oblikovalec in umetniški direktor Louis Vuittona. Na Instagramu je zapisal, da zavrača kakršnokoli povezavo s Trumpom ter dodal hashtaga #Trumpisajoke and #homophobia.

Na družabnih omrežjih so se iz Trumpa norčevali zaradi mučenja s francoskim imenom Louis Vuitton in pa dejstva, da je prisostvoval otvoritvi tovarne, katere izdelkov si povprečen Američan in Trumpov volivec nikoli ne bo mogel privoščiti.